Annonce
Sport

Tidligere VB-målmand og kæreste chikaneres på bopæl efter AC Horsens-træning

Kristian Fæste på bænken under AC Horsens-testkampen mod FC Midtjylland i søndags. I dagene før og efter er han og kæresten blevet chikaneret på privatadressen i Aarhus. Foto: Benny F. Nielsen
fodbold - Én gang VB, altid VB.

Sådan er holdningen hos mange af traditionsklubbens tilhængere, og sådan var den egentlig også hos målmand Kristian Fæste. Men da den mangeårige VB-målmand ikke blev tilbudt en kontraktforlængelse, blev han nødt til at se sig om efter en anden klub. Da rivalerne fra AC Horsens, der i modsætning til VB er rykket op i Superligaen, tilbød en prøvetræning, takkede Fæste ja. Det fik konsekvenser.
Sådan så det ud i torsdags ved Kristian Fæste og kærestens privatbolig i Aarhus. Folkebladet har dækket adresser og navne til af hensyn til privatlivets fred. privatfoto

To tilfælde

I mindst to omgange har målmanden haft særdeles uønskede gæster på besøg på privatadressen i Aarhus. Særligt første besøg var en ubehagelig oplevelse for Kristian Fæstes kæreste, der var alene i lejligheden med parrets hund, mens Fæste var til prøvetræning i Horsens.

- I torsdags var de der omkring kl. 12. Der kom nogen og bankede hårdt på ruden. De satte to forskellige klistermærker op ved porten. Så stod de og råbte. Hun (Fæstes kæreste, red.) blev bare så bange, at hun ikke rigtigt hørte, hvad de råbte. Det var noget med én gang Vejle, altid Vejle. Hun så ikke, hvor mange de var, men i hvert fald to-tre personer, fortæller Kristian Fæste, som havde modtaget en besked fra sin kæreste efter eftermiddagens træning i Horsens.
Annonce

Utryghed i privaten

Parret brugte weekenden på at overveje, om de ville politianmelde episoden, fordi de følte sig utrygge. De bestemte sig for at afvente situationen, men mandag formiddag var der atter besøg.

- Jeg ved ikke, hvad de har gjort ud over at sætte klistermærker op igen. Jeg ved ikke, om de har banket på vores dør igen, men vores hund virkede forvirret, da vi kom hjem, så vi ved ikke, om de har stået og råbt, som de gjorde første gang, siger han.

Den 26-årige målmand debuterede for VB som 19-årig, og som professionel er han vant til, at folk har meninger om hans præstationer.

- Folk må skrive, hvad de vil, på de sociale medier, og det har jeg ingen problemer med. Jeg har problemer med, at de opsøger mig på min hjemadresse og chikanerer os. Jeg har hemmelig adresse, men det har min kæreste ikke, så de må have søgt på hendes navn for at finde adressen. De frarøver os vores privatliv på vores privatadresse. Umiddelbart gør vi ikke noget ved det, men hvis det bliver ved, må vi kontakte politiet, siger Kristian Fæste, der understreger, at han gerne var blevet i VB.
-Jeg er ikke blevet tilbudt en forlængelse, så det eneste, jeg kan gøre for at få brød på bordet, er at søge nye græsgange, forklarer han.
Annonce

Trofaste og loyale fans

Målmanden fastslår, at reaktionen fra nogle få VB-tilhængere slet ikke harmonerer med hans billede af klubben.

-Det er ikke sådan, jeg husker Vejles fans. De er trofaste og loyale. Så er det synd, at nogle få af dem sætter klubben i et dårligt lys. Det har den ikke fortjent, siger Fæste.

Kristian Fæste har tidligere i karrieren haft tilbud fra andre klubber, men valgte at blive i VB.
Annonce
Vejle For abonnenter

International kæmpe skal hjælpe NPV med at finde storinvestorer til byggeprojekt i Vejle

Danmark

Tirsdagens coronatal: 457 nye smittetilfælde - seks døde

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Her kan du få alt det gode til din krop på én gang: Ny virksomhed giver dig klarhed og skønne sager - lige i hovedet

Erhverv For abonnenter

Så meget skar Vejle-slagter af prisen: Liebhaver-sommerhus i Skagen kostede oprindelig 50 millioner kroner

Sport

Hedensted fyrer cheftrænerteamet med øjeblikkelig virkning: Klublegende tager over, mens tidligere succestræner skal assistere ham

Erhverv For abonnenter

Byens gamle restaurant Peking Grill er blevet til My Look: Louise har øjnene rettet på nyt forretningskoncept

Vejle Boldklub

Godt nyt for VB: Kolinger spillede med reserveholdet og ligner en mand, som er klar til kamp

Vejle For abonnenter

Jeg må stå på risten og nyde duften: Vejles nye stjerne-restaurant er så fin, at den ikke skilter med sig selv

Vejle Boldklub

Det kiksede med U21-landsholdet: Derfor kommer Wahid Faghir alligevel ikke til Vejle i år

Vejle

Omstridt centerleder 'fyret' fra Bifrost efter Sofies død: 'Det var svært at se, hvordan vi kunne genoprette tilliden'

Danmark

Mormor advarer om trend på TikTok: Barnebarn svært forbrændt af stikflamme fra brandfarlig leg med spraydåse

Vejle For abonnenter

Laura sex-slammer om sexisme: 'De tog mit navn og tilpassede det mit kønsorgan'

Vejle For abonnenter

Royal fest, DF svigtede ældre, afdødes journaler holdes hemmelige og VB på nedrykningskurs: Få overblikket over de største Vejle-historier på blot fem minutter

Vejle

Vil du bygge i Vejles nye bydel skal du have meget mere end kolde kontanter op af lommen

Annonce