Annonce
Sport

Tidligere VB-målmand og kæreste chikaneres på bopæl efter AC Horsens-træning

Kristian Fæste på bænken under AC Horsens-testkampen mod FC Midtjylland i søndags. I dagene før og efter er han og kæresten blevet chikaneret på privatadressen i Aarhus. Foto: Benny F. Nielsen
fodbold - Én gang VB, altid VB.

Sådan er holdningen hos mange af traditionsklubbens tilhængere, og sådan var den egentlig også hos målmand Kristian Fæste. Men da den mangeårige VB-målmand ikke blev tilbudt en kontraktforlængelse, blev han nødt til at se sig om efter en anden klub. Da rivalerne fra AC Horsens, der i modsætning til VB er rykket op i Superligaen, tilbød en prøvetræning, takkede Fæste ja. Det fik konsekvenser.
Sådan så det ud i torsdags ved Kristian Fæste og kærestens privatbolig i Aarhus. Folkebladet har dækket adresser og navne til af hensyn til privatlivets fred. privatfoto

To tilfælde

I mindst to omgange har målmanden haft særdeles uønskede gæster på besøg på privatadressen i Aarhus. Særligt første besøg var en ubehagelig oplevelse for Kristian Fæstes kæreste, der var alene i lejligheden med parrets hund, mens Fæste var til prøvetræning i Horsens.

- I torsdags var de der omkring kl. 12. Der kom nogen og bankede hårdt på ruden. De satte to forskellige klistermærker op ved porten. Så stod de og råbte. Hun (Fæstes kæreste, red.) blev bare så bange, at hun ikke rigtigt hørte, hvad de råbte. Det var noget med én gang Vejle, altid Vejle. Hun så ikke, hvor mange de var, men i hvert fald to-tre personer, fortæller Kristian Fæste, som havde modtaget en besked fra sin kæreste efter eftermiddagens træning i Horsens.
Annonce

Utryghed i privaten

Parret brugte weekenden på at overveje, om de ville politianmelde episoden, fordi de følte sig utrygge. De bestemte sig for at afvente situationen, men mandag formiddag var der atter besøg.

- Jeg ved ikke, hvad de har gjort ud over at sætte klistermærker op igen. Jeg ved ikke, om de har banket på vores dør igen, men vores hund virkede forvirret, da vi kom hjem, så vi ved ikke, om de har stået og råbt, som de gjorde første gang, siger han.

Den 26-årige målmand debuterede for VB som 19-årig, og som professionel er han vant til, at folk har meninger om hans præstationer.

- Folk må skrive, hvad de vil, på de sociale medier, og det har jeg ingen problemer med. Jeg har problemer med, at de opsøger mig på min hjemadresse og chikanerer os. Jeg har hemmelig adresse, men det har min kæreste ikke, så de må have søgt på hendes navn for at finde adressen. De frarøver os vores privatliv på vores privatadresse. Umiddelbart gør vi ikke noget ved det, men hvis det bliver ved, må vi kontakte politiet, siger Kristian Fæste, der understreger, at han gerne var blevet i VB.
-Jeg er ikke blevet tilbudt en forlængelse, så det eneste, jeg kan gøre for at få brød på bordet, er at søge nye græsgange, forklarer han.
Annonce

Trofaste og loyale fans

Målmanden fastslår, at reaktionen fra nogle få VB-tilhængere slet ikke harmonerer med hans billede af klubben.

-Det er ikke sådan, jeg husker Vejles fans. De er trofaste og loyale. Så er det synd, at nogle få af dem sætter klubben i et dårligt lys. Det har den ikke fortjent, siger Fæste.

Kristian Fæste har tidligere i karrieren haft tilbud fra andre klubber, men valgte at blive i VB.
Annonce
Vejle For abonnenter

Så tæt var Vejle på Magasin - nu skal Bryggen overbevises om Posthusgrundens fortræffeligheder

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Tirsdagens coronatal: 756 nye smittede - positivprocenten er den højeste i 10 uger

Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Dødsulykke i nat: 64-årig mand i voldsomt færdselsuheld

Erhverv For abonnenter

En måned efter fyringsrunde: Stor Vejle-virksomhed fordobler alle ansattes månedsløn - og søger nye medarbejdere

Børkop

Byrådet sagde ja til at bygge kommunens længste dige: Stor regning sendes videre til sommerhusejerne

VEJLE

Knallertkørekortet lugter ikke længere af benzin: Nu skal de unge drøne af sted på el-scootere

Give

Forening med tusindvis af tv- og internetbrugere er blevet solgt: - Det er ikke økonomisk forsvarligt at køre videre

Navne For abonnenter

Han var Gulddreng, en hitmager med hang til guld, glimmer og modeller - men bag solbrillerne var der også bare Malte Ebert - og det tog halvandet år at vende tilbage til et liv uden stress-symptomer

Vejle Boldklub

Dom gjorde comeback for VB; reserverne vandt med 4-0, da talentfuld offensivspiller scorede hattrick

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Navne For abonnenter

Hanne havde en glubende appetit på livet trods uhelbredelig kræft: Ville flyve helikopter og køre racerbil en måned før sin død

Danmark For abonnenter

Brandmand ramt af kræft og blodpropper: - Det er ufatteligt, at jeg ikke kan blive undersøgt for PFOS-forgiftning

Vejle For abonnenter

Det kan ende med endnu en bro over Vejle Fjord, historier om dårlig hjemmepleje gør ondt, lån kan sikre byggestart på Gammelhavn - og så bliver vi klogere på sygehus-bedrageriet: Få overblikket over de største Vejle-historier på blot fem minutter

Alarm 112 For abonnenter

19-årig vejlenser fanget på video og dømt for graffiti-hærværk: Skal betale bøde og erstatning

GAMLE DAGE

Lille Niels blev kørt over på Horsensvej - og hans far fik også en tragisk død

Annonce