Annonce
Sport

Tilfreds FC Fredericia-træner: - Et fantastisk første skridt i et rigtig svært kampprogram i september

Der var jubel hos de medrejsende FC Fredericia-fans, da sejren var i hus. Hos trænerteamet var der ligeledes begejstring at spore efter en overbevisende indsats på græstæppet i Horsens. Foto: Ludvig Dittmann
FC Fredericia-spillerne kendte i den grad deres besøgstid, da det blev til en overbevisende 3-1-sejr over AC Horsens på udebane.

Horsens: Det var en veltilpas Michael Hansen, avisen fangede umiddelbart efter sidste fløjt i søndagens stærke 3-1-sejr i Horsens.

Her havde FC Fredericias cheftræner især stor ros til overs for den indstilling, han havde set sine spillere vise i løbet af kampen. Især efter at være kommet bagud med 0-1 efter bare seks minutter spillet.

- Det er en flot sejr, et flot sted. Efter at være kommet bagud, synes jeg, at spillerne viser et flot udtryk, og det her er et fantastisk første skridt i et rigtig svært kampprogram i september, sagde Michael Hansen.

Annonce

Han erkender, at man overlod for meget af spillet til hjemmeholdet i kampens indledning.

- Men det er også bare kredit til Horsens, der kommer godt ud til kampen. Vi kender deres kvaliteter og den fysik, de kommer med, men det, der gør en forskellen for os, er, at vi begynder at spille på vores tekniske kvaliteter og fart. Det annullerer deres presspil.

Efter at have været bagud satte FC Fredericia to scoringer ind i første halvleg og én kort efter pausen, og derfra faldt tempoet i kampen en smule. Selvom gæsterne overordnet set virkede i kontrol, så cheftræneren dog ting mod kampens slutning, som kan forbedres.

- Jeg ville gerne have haft, at vi forsvarede os mere med bold. Det bliver lige lovlig direkte, når vi erobrer, og der ville jeg gerne have holdt mere fast i bolden, sagde Michael Hansen, der også hæftede sig ved, at AC Horsens fik for mange chancer via indlæg i anden halvdel af kampen.

Behøvede ikke give mange dessiner

Med sejren er FC Fredericia nu oppe på 20 point efter otte kampe og indtager en delt førsteplads i 1. division sammen med FC Helsingør. Et hold, man møder hjemme i næste runde.

Michael Hansen havde op til kampen i Horsens betegnet den som en test mod den type hold, FC Fredericia havde svært ved at slå sidste sæson.

- Sejren giver os enorm ballast, og holdet er et rigtig godt sted lige nu. Vi ved godt, at vi ikke kommer til at blive ved med at vinde, men det er et godt første skridt, sagde træneren, der efter eget udsagn ikke behøvede gøre det store væsen af sig i anden halvleg.

- Spillerne er virkelig deres rolle bevidst, når jeg ikke behøver give mange dessiner, sagde Michael Hansen.

Annonce
VEJLE For abonnenter

Heidis bryllupsgave var en rød knallert: Mød sko-sælgeren, der elsker at få Vejle til at 'smage dansk'

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Torsdagens coronatal: Antallet af indlagte falder med 14

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Se video fra Vejles pressede morgentrafik - så laaaang tid tager det at komme til midtbyen ad populær indfaldsvej

Vejle For abonnenter

Så faldt hammeren: Ekskluderede medlemmer af Vejle Motorbådklub har fået deres dom - 'nu er de værste smidt ud'

Alarm 112

Polske nummerplader sporløst forsvundet: 'Det er nok ikke den bedste idé, hvis man vil begå indbrud'

Billund For abonnenter

Per Langvad nåede ikke at høre klokkespillet i Grindsted Kirke: Døde efter blot tre ugers kræftsygdom

Alarm 112

Hvad sker der for cykelbjerget? Hvis du har mistet din cykel, er det nok en god idé at runde rasteplads

Vejle For abonnenter

Personalemangel får restauratør til at trække stikket og koncentrere sig om sin restaurant i Vejle: 'Vi er tvunget til at stjæle folk fra hinanden'

Vejle Boldklub

Inden VB's nøglekamp mod Viborg: Så tæt er anføreren på comeback

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Vejle

Så er det en kendsgerning: Skole har købt naboskolen af splittet Vejle Byråd - fremtrædende socialdemokrat blev sendt uden for døren

Kultur For abonnenter

TV-klumme: Ud med taberne - vi gider dem ikke på tv

Erhverv For abonnenter

Snavs i kølere og beskidt gulv: SuperBrugsen indkasserer sur smiley og bøde

Vejle For abonnenter

VB'eren Kim Elgaard blev snydt, så vandet drev, og måtte flygte fra Maldiverne midt om natten: Nu er han efterskolelærer og vil udbrede nyt boldspil

Erhverv For abonnenter

Hva' siger manden, Misse? To kvinder har forladt deres chefstillinger i stor kæde - nu vil de bygge deres egne forretninger op

Annonce