Annonce
Billund

Tillykke, Stephanie – Billunds kommende borgmester

Henrik Rask lykønsker Stephanie Storbank med valget som spidskandidat for Venstre. Foto: Jacob Schultz
Annonce

Valget af Venstres spidskandidat og dermed kandidat til borgmesterposten i Billund Kommune ved næste års kommunalvalg fik det eneste rigtige udfald: Stephanie Skovgaard Storbank fik flere stemmer end de tre andre spidskandidater tilsammen!

Tillykke, Stephanie – det er så velfortjent.

Det er også godt set af Venstres medlemmer og vidner om, at Stephanie kan skabe sammenhængskraft i hele Billund Kommune. Og det gælder vel at mærke både på tværs af land og by, generationer og partiskel.

Årtiers ørkenvandring med Venstre-borgmestre af den gammeldags, status quo-tænkende slags har supergode udsigter for at slutte næste efterår. Jeg håber, at et bredt flertal af vælgerne her vil bakke op om Stephanie som Billunds nye borgmester. Det fortjener alle borgere og virksomheder i hele kommunen.

Valgaftenen bød også en stor portion ynkelig adfærd. De tre andre spidskandidater havde rottet sig sammen og pegede halvfesent på hinanden – hvis de altså nu ikke selv skulle blive valgt til spidskandidat. Taberadfærd - mage til mangel på format skal man lede længe efter! Mon ikke det bidrog til at give de fortjente ris til egen politiske rumpe – jeg tror det.

En så åndsfattig opførsel fordrer en helhjertet undskyldning fra hver af de tre (og dele af deres respektive bagland?) til Stephanie - hvis samarbejdet da ellers ønskes klinket.

For kan man have fuld tillid til (byråds)medlemmer af Venstre, herunder gruppeformanden Peter Fredensborg, der øjensynligt er så personligt og følelsesmæssigt forbitret på Billunds nu mest sandsynlige kommende borgmester? Og som ikke selv kunne levere klare visioner, nytænkning og talent? Som er uden personlig gennemslagskraft og derfor forsøgte at puste sig op over mindstemålet på skuldrene af andre?

Det ser svært ud og kunne kalde på en udmelding af Venstre, eller måske tre?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Meningsmåling: Nye Borgerlige er på vej i byrådet - men uforandret mellem rød og blå blok

Annonce