Annonce
Give

Tiltrængt sejr til Give før coronapausen

Bagspiller Magnus Taulberg var Gives bedste i 31-25 sejren over SGI Esbjerg. Han scorede 7 mål og viste fremragende takter og masser af initiativ ikke mindst i angrebsspillet. Foto: Jim Hoff
Med udsigten til en kamppause på en måned grundet coronarestriktioner var det strengt nødvendigt både mentalt og for placeringen i tabellen for HK Give Fremads 2. divisionsmandskab at hente en sejr mod SGI Esbjerg. Og det gjorde man så.
Annonce

GIVE: Der var et vist pres på Gives 2. divisionshold, inden spillerne løb på banen mod SGI Esbjergs unge himmelstormere. Med blot én sejr i de første fire kampe og med udsigten til en måned lang (4-5 kampe) kamppause, var det kun en sejr, der kunne bruges til noget.

Give måtte stille op uden topscorer Simon Nørgaard, som normalt er garant for et tocifret antal mål i kampene, men til gengæld var bagspiller Kevin Wonsild klar igen.

Efter en famlende og nervøs start kom Give bagud med 4-2, men så begyndte maskinen at køre. Ikke mindst forsvaret med de to betonpiller Mads Overgaard og Kasper Haudrum i centrum fik godt fat, og angrebsspillet så også ganske solidt ud, selvom der stadig kan noteres nogle uprovokerede fejl og koncentrationssvigt.

Stærk kamp af fløjen Kasper Skov, der nettede seks gange. Foto: Jim Hoff

Give kunne gå til pausen foran 17-13, efter spil og chancer/muligheder en 2-3 mål for lidt, men holdet formåede at holde kadence i 2. halvleg, og for første gang i sæsonen leverede Erik Flaks tropper, til stor tilfredshed for coachen, faktisk en ganske helstøbt indsats i 50 minutter.

Give førte stabilt og konstant med 3-4 mål, indtil holdet strammede skruen de sidste 10 minutter og trak afgørende fra og etablerede 5- og 6-målsføringer.

Annonce

En sejr der luner både mentalt og i tabellen

Slutfacit blev uproblematiske 31-25 til Give, der med sejren fordoblede pointhøsten og dermed fik lidt ro på bagsmækken. Mentalt gør sejren også godt, hvilket man tydeligt kunne se på spillernes, og trænerens, attituder både under og efter kampen, hvor hele Ikærhallen nærmest fejrede juleaften her 2 måneder før tid.

Den lokale Giveknægt Christian Larsen fik også lidt spilletid, og det kvitterede han for med at score et flot mål. Foto: Jim Hoff

Mål for Give: Magnus Taulberg 7, Anders Orning 7, Kasper Skov 6, Kasper Haudrum 4, Jeppe Larsen 3, Mads Overgaard 1 og Christian Larsen 1.

Man of the match: Magnus Taulbjerg

Bonusinfo: Kampen blev kompetent og højlydt styret af den nye håndboldjunta i Give bestående af fem ældre herrer placeret på fem barstole bag det ene mål, som med stor håndboldforstand forstår man, hjalp såvel dommerne samt udeholdets spillere og træner med at komme "sikkert gennem kampen".

Bonusinfo 2: Torsdag røg kampens bedste spiller, Magnus Taulberg ind til en coronatest, og her kam man roligt konstatere, at det var enormt positivt, for ham og holdet, at den test var negativ.

Han var intet mindre end fremragende og i mange af spillets offensive faser en afgørende figur.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce