Annonce
Vejle

Åbner i Vejle: Timm Vladimirs madbiks vokser og vokser

Timm Vladimirs Køkken åbner op for firma-madkurser og gastronomisk teambuilding i Vejle. PR-foto
Timm Vladimirs Køkken åbner op for firma-madkurser og gastronomisk teambuilding i Vejle. Den gode smag, sæsonens råvarer og masser af hygge skal skabe rammerne i Food Innovation House i Dandy Business Park.

Vejle: Timm Vladimir, skuespiller, standup-komiker og tv-vært, åbnede tilbage i 2010 en lille madskole i Valby.

I dag tæller Timm Vladimirs Køkken to madskoler, en i Valby og en i Aarhus, en landsdækkende eventafdeling, et bryghus, et grillsamarbejde med Weber - og 80 ansatte.

Det får dog ikke Tim Vladimir til at lade være med at tage nye ting på menuen. Han slår nu dørene op i Food Innovation House i Dandy Business Park. - Vi kan mærke en større og stigende efterspørgsel fra kunder, som ligger længere og længere væk fra vores lokationer i Aarhus og i Valby, siger Timm Vladimir.

- Vejle er en interessant by i et område i udvikling, hvor der er mange spændende kunder. Endvidere er Food Innovation House et fantastisk initiativ, hvor nærmest alt kan lade sig gøre. Derfor er det bare det rigtige at gøre. Og jeg håber, at man vil tage godt imod os og vores koncept. Vi er hvert fald klar til at sørge for, at rammerne for arrangementer med god mad, øl fra eget bryghus og et teambuilding-setup, som styrker relationerne medarbejderne imellem, er sat, fortæller Timm Vladimir.

25 partnere

Ud over teambuilding-setup planlægger Timm Vladimir således nogle weekendarrangementer, hvor man som privatperson sammen med andre madinteresserede kan være sammen nogle timer og gå tilfreds og mæt hjem.

I Food Innovation House er man godt tilfreds med den nye partner. Med samarbejdet med Timm Vladimir runder huset, som netop har holdt et-års fødselsdag, nu 25 partnere.

- Vi glæder os til at samarbejde med Timm og hans team, da vi mener, at huset egner sig godt til madkurser, teambuilding og udvikling af nye fødevarer, siger Gyda Bay fra Food Innovation House.

Annonce

Ekstremerne vinder i jagten på talent: Hvis du vil være noget for alle, er du ikke noget for nogen, mener Odense-direktør

Alarm 112 For abonnenter

Politiet tror, at mindst 11 brande er påsatte: Der har været ild i naturen omkring Egtved flere gange i årets første måneder end i hele 2021

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Steffen går til stålet med ny butik i Vestbyen: Stjernekok kiggede forbi

Egtved For abonnenter

Engang var det et helligt hus, men snart fyldes det med andre interesser: Bobby skal dog lige på jagt efter skejser først

Give

Mangeårigt byrådsmedlem var 'saftsuseme' skuffet efter sidste valg: I dag har han forliget sig med, at hans faste plads i lokalpolitik formentlig er fortid

Vejle Boldklub For abonnenter

VB henter nyt: Derfor ligner sommerens første forstærkning rent faktisk en forstærkning og ikke en lottekupon

Panikken bredte sig i Sarah, da hun to måneder før sin rejse ikke kunne få fornyet sin datters pas: Flere tvunget på langfart for at sikre deres sommerferie

Erhverv For abonnenter

Annette sælger butikken i Foldegade: 'Jeg savner simpelthen at komme til at bruge mine hænder igen. Nu skal det være'

Erhverv For abonnenter

Anders fik sin drømmeuddannelse i Hedensted, men nu bliver tilbuddet lukket: Der er for få studerende

Abekopper sender aktie på himmelflugt: Kvistgård-virksomhed stiger syv milliarder i værdi

Vejle

Morten D. D. boykotter DR: - I behøver ikke ringe en anden gang

For abonnenter

Meningsmager Gitte Seeberg: Vi vil ikke være til grin for vores egne penge, kære politikere - hvorfor koster benzin dobbelt så meget herhjemme som i USA?

Vejle Boldklub

Så er den første nye på plads hos VB: Henter gammel kending og styrker midtbanen

Vejle For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Vejle Kommune: Sælger fik det dobbelte for huset

Kultur

Butikken er forvandlet: Bydel får eget kulturhus med bibliotek, spilarkade og foredragssal

Annonce