Annonce
Vejle

Åbner i Vejle: Timm Vladimirs madbiks vokser og vokser

Timm Vladimirs Køkken åbner op for firma-madkurser og gastronomisk teambuilding i Vejle. PR-foto
Timm Vladimirs Køkken åbner op for firma-madkurser og gastronomisk teambuilding i Vejle. Den gode smag, sæsonens råvarer og masser af hygge skal skabe rammerne i Food Innovation House i Dandy Business Park.
Annonce

Vejle: Timm Vladimir, skuespiller, standup-komiker og tv-vært, åbnede tilbage i 2010 en lille madskole i Valby.

I dag tæller Timm Vladimirs Køkken to madskoler, en i Valby og en i Aarhus, en landsdækkende eventafdeling, et bryghus, et grillsamarbejde med Weber - og 80 ansatte.

Det får dog ikke Tim Vladimir til at lade være med at tage nye ting på menuen. Han slår nu dørene op i Food Innovation House i Dandy Business Park. - Vi kan mærke en større og stigende efterspørgsel fra kunder, som ligger længere og længere væk fra vores lokationer i Aarhus og i Valby, siger Timm Vladimir.

- Vejle er en interessant by i et område i udvikling, hvor der er mange spændende kunder. Endvidere er Food Innovation House et fantastisk initiativ, hvor nærmest alt kan lade sig gøre. Derfor er det bare det rigtige at gøre. Og jeg håber, at man vil tage godt imod os og vores koncept. Vi er hvert fald klar til at sørge for, at rammerne for arrangementer med god mad, øl fra eget bryghus og et teambuilding-setup, som styrker relationerne medarbejderne imellem, er sat, fortæller Timm Vladimir.

Annonce

25 partnere

Ud over teambuilding-setup planlægger Timm Vladimir således nogle weekendarrangementer, hvor man som privatperson sammen med andre madinteresserede kan være sammen nogle timer og gå tilfreds og mæt hjem.

I Food Innovation House er man godt tilfreds med den nye partner. Med samarbejdet med Timm Vladimir runder huset, som netop har holdt et-års fødselsdag, nu 25 partnere.

- Vi glæder os til at samarbejde med Timm og hans team, da vi mener, at huset egner sig godt til madkurser, teambuilding og udvikling af nye fødevarer, siger Gyda Bay fra Food Innovation House.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce