Annonce
Jelling

Tina Müller og co. på besøg i Jelling: Hammerslag gætter salgspris på arkitekttegnet træhus ved golfbanen

For et par uger siden blev der lavet optagelser til tv-programmet Hammerslag i Jelling, og allerede nu kan programmet ses på kanalen. Arkivfoto: Mette Mørk

Jelling: I den seneste episode af tv-programmet Hammerslag går turen blandt andet til Jelling, når boligeksperterne skal gætte salgsprisen på et arkitekttegnet træhus.

Her viser værten Tina Müller de to hold rundt i boligen, som er beliggende på Siljeager med udsigt til golfbanen. Det ene hold består af ejendomsmægler Lena Dahlgaard og bygningssnedker Jacob Carlsson, og de skal kæmpe mod arkitekt Kristine Virén og Hammerslag-veteranen Lars Lyng, der er ejendomsmægler ved EDC i Lemvig.

Træhuset blev opført i 2000 med en størrelse på 202 kvadratmeter. Efter det blev sat til salg i 2020, havde det en liggetid på 49 dage. Salgsprisens størrelse gjorde i øvrigt, at det blev den dyreste bolighandel i Jelling sidste år.

Huset er en del af udsendelsens tema, hvor der skal kigges nærmere på utraditionelle boliger. Udover boligen i Jelling venter en 266 kvadratmeter bolig i Ejstrupholm med udsigt til Rørbæk Sø.

Salgsprisen vil vi ikke afsløre her i artiklen, men vi kan afsløre, at det ene hold i udsendelsen ikke er langt fra at gætte rigtigt.

Programmet kan ses på DR 1 onsdag aften klokken 20, men kan også streames på DR TV.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Charlotte blev overfaldet og truet med kniv: De psykiatriske patienter er blevet farligere

Annonce