Annoncørbetalt indhold

Tips til at holde den perfekte sommerfest for firmaet

Går du med tanker om at slutte af med et brag af en fest inden alle drøner på sommerferie til højre og venstre?

Indholdet er sponsoreret

Så skal du begynde at planlægge allerede nu, for at sikre dig at alle kan komme, og at alt fungerer. Du har måske gjort dig overvejelser om, hvor og hvordan firmafesten skal afholdes, men er lidt tom for ideer? Så er der hjælp at hente. Du kan forhøre dig hos diverse restauranter, men et sted, der dagligt afholder events, er måske et endnu bedre bud. Hvis du ønsker at holde den mest vellykkede fest, er det i hvert fald en fordel at gå til professionelle arrangører.

Lækre omgivelser giver god stemning

Vil du have den bedste stemning til din sommerfest, skal der være styr på tingene, og du skal selv være i godt humør. Derfor er det også en god idé at vælge et sted, der ikke er de vante arbejdsomgivelser. Så bliver stemingen lidt mere afslappet, og I kan fokusere på at hygge jer med hinanden i stedet for at tænke på arbejde. Et sted som Cirkusbygningen har eksempelvis et helt andet udtryk end de fleste arbejdspladser, og kan være med til at give en eventyrlig sommeraften med dans til langt ud på natten. De har erfaring med firmasommerfester, hvor der er alt lige fra velkomstdrinks til lækker 4-retters menu, og - hvis man ønsker det - natklub med DJ.

Vælg et tema og god underholdning

Skal din sommerfest for firmaet være helt gennemført kan du vælge noget godt underholdning til aftenen eventuelt som en overraskelse. Det vil give dine medarbejdere en følelse af forkælelse og de vil føle sig værdsat af deres arbejdsgiver. Det er altid med til at øge trivslen på arbejdspladsen - og så kan du måske holde på dine medarbejdere i længere tid!

Indholdet er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.