Annoncørbetalt indhold

Tips til bedre sikring af dine døre

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Indbrudssikring af døre

Næst efter vinduerne er døren naturligt nok det sted, hvorigennem de fleste indbrudstyve bryder ind. Faktisk er det ved helt op mod 25% af alle indbrud, hvor døren brydes op.

Annonce


Mange danske familier har yderdøre af ældre dato i deres bolig, og disse er alt for nemme at bryde op for en indbrudstyv, der gerne vil indenfor. Netop ved ældre boliger kan der dog også være mange præferencer for, hvordan hoveddøren skal se ud, da den helst skal passe til resten af huset, hvorfor mange ikke ønsker at skifte til en ny sikkerhedsdør.


Heldigvis kan man dog med bare små justeringer også forbedre dørens sikkerhed. Det vil sige, at man ikke behøver være nødsaget til at skulle investere i en ny hoveddør for at holde indbrudstyvene ude.Sådan optimerer du din dørsikring

Selvom låsen ofte er det første – og eneste – man tænker på, når der tales om døres sikkerhed, er det imidlertid ikke den eneste afgørende sikring i døren. Der findes nemlig flere forskellige effektive værn, der kan optimere dørens modstandsdygtighed, så du undgår udskiftning af nøgler og låse.


Følgende er blot nogle af de måder, hvorpå du kan forstærke døren:


  • Nokker kaldes også for hængselsikring. Grunden til dette er, at nokkerne sidder således, at de forhindrer, at døren kan tvinges åben, selv hvis hængslerne skæres over.


  • Sikringsbeslag anvendes i særdeleshed på vinduer, men de kan med fordel også bruges på døre med glaspartier. Sikringsbeslagene forstærker døren og gør det sværere for indbrudstyven at komme ind.


  • Slutbrik er en af de mest effektive måder at forstærke din dørs modstandsdygtighed på. Ved mange ældre døre er slutbrikken ikke fæstning tilstrækkeligt, mens en ny sikkerhedsslutbrik kan give en sparestyrke på op til 750kg. Dette gør døren nærmest umulig at få op med et koben.Overblik over dine døres sikkerhed

I kampen mod indbrudstyvene er der mange ting, der effektivt kan gøres. Forstærkning af dørsikring ved hjælp af nokker, sikringsbeslag og slutbrikker er én ting, noget andet er at se på dørenes låse og at overveje, hvorvidt en mekanisk eller en elektronisk sikring vil være den bedste løsning for dig.


Start med at få et overblik over din nuværende dørsikring, inden du giver dig i kast med alverdens investeringer.


Hvis du er mere interesseret i, hvordan du kan optimere sikkerheden af din boligs døre, så har Bagger Låse udarbejdet Danmarks største tjekliste med gode råd til at undgå tyven - den listen her.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.