Annoncørbetalt indhold

Tips til vinteren: Sådan lægger du makeup

Kender du det, at du først, når du er kommet ud af døren og har siddet til et møde i en time, opdager, at du har foundationkant og mascara i panden? Mange vil kunne nikke genkendende til problematikken, som oftest er reserveret til de mørke vintermåneder, hvor solen endnu ikke er stået op, før man skal ud af døren.
Annonce

Dette indhold er sponsoreret

Der er en helt logisk grund til, at man ligner en, der skal til nytårskur på en helt almindelig mandag for at lægge makeup uden dagslys kan være noget af en udfordring. Samtidig er der om vinteren en masse andre ting, man skal tage hensyn til i sin skønhedsrutine.

Hvis du gerne vil styre udenom de værste katastrofer, kan du læse med her, hvor vi giver dig 5 gode råd til, hvordan du undgår de værste makeupkriser om vinteren.

1. Snyd dig til naturligt lys

Dårligt lys er hovedårsagen til, at man ikke spotter en kraftig foundationkant, mascara i øjenkrogen, eller at 80’erne ringer for at sige, at de vil have deres blush tilbage. Derfor foreslår vi, at du vælger at investere i et spejl med LED lys. Ikke nok med at det er praktisk, så er det også pænt.

Hæng det op i gangen, på badeværelset, eller hvor du ellers plejer at lægge din makeup. Vælg den type LED lys, der giver det mest kraftige og naturlige lys, så du aldrig får en træls overraskelse, efter du er kommet ud af døren.

2. Pas på med pudderen

Om vinteren har man ofte mere tør hud, end man har om sommeren. Dels på grund af de lave temperaturer, dels fordi man har tendens til at drikke mindre vand, og dels fordi vind og vejr kan være hårdt for huden. Derfor kan det være en god idé at passe lidt på med pudderen, da den nemt fremhæver tørre plamager og får huden til at se træt og kedelig ud. Bevar i stedet en flot glød med en BBcream eller CCcream, der plejer og giver en let og diskret dækning.

3. Fugt, fugt, fugt!

Om vinteren udsættes din hud for kulde og blæst, hvilket kan give tør hud. Noget, som bestemt ikke er det, man som kvinde drømmer om. Tør hud kan resultere i ujævnheder og skællende hud, og selvom makeup kan meget, kan den ikke alt.

Derfor er det helt essentielt, at du sørger for at pleje din hud med masser af fugt det samme gælder også for mænd, der gerne vil se soignerede og præsentable ud.

Brug en fed creme om natten og en lidt lettere hver morgen, så din hud får alt den fugt, som den har brug for.

4. Husk solcremen

Vælg gerne en fugtighedscreme med solfaktor i, for selvom solen gemmer sig lidt mere om vinteren, skal man stadig beskytte den.

Husker man solcremen, kan man spare sig selv for rynker i fremtiden.

5. Glem ikke læbepomaden

Vintertid betyder tørre, sprukne læber. Derfor er det en god idé at give læberne lidt mere kærlighed end normalt. Eksfolier dem med en blid scrub (helst en, der er lavet til formålet) eller giv dem en tur med en blød tandbørste. Slut af med en god læbepomade eller læbebalsam.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.