Annonce
Vejle

Tunnel åbnet for cyklister: Nyt vejanlæg ventes helt færdigt til november

Cyklister kan nu krydse Juelsmindevej trafiksikkert via den tunnel, der er skabt under den trafikerede hovedvej. PR-foto
Første etape af nyt vejanlæg mellem Tirsbæk Bakker og Engum er fuldført med åbning af en ny cykelforbindelse.

Tirsbæk Bakker: Da skoleklokkerne ringede ind til første time efter sommerferien, varslede det samtidig åbning af et cirka 1,1 kilometer langt stykke af den kommende cykelsti mellem Bredballes nye boligområde, Tirsbæk Bakker, og Tornsbjergvej, der fører til Engum.

- Skolesøgende børn i den østligste ende af Tirsbæk Bakker hører naturligt til Engum Skole. Det drejer sig om cirka 150 elever. Med det nye vejanlæg tilbyder vi både bilisterne og de bløde trafikanter bedre adgangsforhold til og fra området og skolen, siger Gerda H. Jørgensen (V), formand for teknisk udvalg i Vejle Kommune, i en pressemeddelelse.

Populært område

Området omkring Tirsbæk Bakker er eftertragtet, og det kan mærkes på trafikken mod Horsensvej, hvor særligt Juulsbjergvej er belastet.

- Vi har anlagt to nye rundkørsler i området. Én ved Juulsbjergvej og Julianebjergvej og endnu én ved Julianebjergvej, Juelsmindevej og Tornsbjergvej. Sidstnævnte vej fører til Engum, mens Juelsmindevej fører til Horsensvej. Det er vores forventning, at noget af trafikken på Juulsbjergvej vil blive aflastet ved, at beboere i den østlige del af Tirsbæk Bakker vælger at køre til Horsensvej og E45 via Juelsmindevej, siger Carsten Friis, ingeniør i Anlæg & Infrastruktur i Vejle Kommunes Teknik & Miljø og projektleder på anlægsarbejdet ved Tirsbæk Bakker.

Hele vejanlægget er dog først færdig omkring november, så indtil videre er det kun cyklisterne, der kan nyde at krydse Juelsmindevej trafiksikkert via den tunnel, der er skabt under den trafikerede hovedvej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Landsholdslæge bekræfter hjertestop: Men alle test ser fine ud

Sport

Vejle-boksere tror på medaljer

Vejle

Varm opbakning til udendørs musikfester: Bare gi' den gas, unge venner - alle de sure gamle må stikke hø i ørerne!

Annonce