Annonce
112

Tirsdag var en uheldig dag: Mange småuheld på vejene

Politiet blev kaldt ud til fire forskellige småuheld tirsdag. Arkivfoto: Michael Bager
Næsten hele kommunen var repræsenteret på politiets døgnrapport tirsdag. Der var færdselsuheld i både Egtved, Børkop, Give og Vejle.

Vejle Kommune: Dagens første uheld fandt sted på Grønlandsvej tirsdag formiddag.

Her skulle en 42-årig kvinde svinge til venstre ind på Grønnedalen, men på grund af en fejlbetjening af bilen kom hun ud i krydset og ramte en modkørende.

Den modkørende var en 71-årig mand. Ingen af parterne kom noget til, fortæller politikommissær Jesper Duus fra Patruljecenter Midt.

Dette gjorde sig heldigvis også gældende for de andre uheld i løbet af dagen.

På Tågelundvej ved Egtved var det en 21-årig kvinde fra Vejle, som klokken 13.30 var involveret i et solouheld, Hun mistede herredømmet i en kurve og kørte ud på en mark. Kvinden blev kørt på skadestuen til tjek, men var ikke kommet noget til.

Annonce

Fart og sol

Klokken 17 var den gal i krydset ved Tømrervej og Kirkebakken i Børkop.

Her holdt en 60-årig mand tilbage for den tværgående trafik ved vigepligtslinjen og satte stille og roligt i gang, da der var fri bane. Men en bagvedkørende kvinde på 55 år var ikke lige så stille og rolig i sin kørsel. Derfor påkørte hun hjørnet af den forankørende bil.

Både kvinden og manden kommer fra Børkop, og der skete kun minimale skader på deres biler.

Endelig var det solen, der fik skylden, da et lignende uheld skete i krydset ved Sdr. Ringvej og Amager i Give.

Klokken 18.26 holdt en 38-årig mand stille i krydset på Sdr. Ringvej og skulle svinge til venstre. Men inden da blev han påkørt af en 18-årig kvindelig bilist, som efterfølgende forklarede, at hun havde fået solen i øjnene og derfor ikke havde bemærket modparten. Begge parter kommer fra Give.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce