Annonce
Motorsport

Tirsgaard-brødrene endte atter øverst på skamlen

Steven Tirsgaard var øverste mand på skamlen efter sæsonafslutningen i superbike. Simon Tirsgaard (tv), blev nummer to. Allan Howard tog tredjepladsen. Privatfoto
Brødrene Simon og Steven Tirsgaard fra Give blev igen nummer et og to i det danske mesterskab i superbike. Sidste afdeling blev kørt på Jyllandsringen i weekenden.

Give: I weekenden blev der kørt finale i superbike på Jyllandsringen, og igen var det med en Tirsgaard-bror øverst på skamlen. Steven Tirsgaard fra Give blev dansk mester og fravristede dermed sin lillebror Simon guldet, efter at han havde vundet det de to seneste sæsoner.

Finalen blev kørt i udmærkede forhold, for der var tørvejr og stedvise pletter af sol, men kulden havde sneget sit ind på asfalten, og det gav nogle udfordringer for kørerne, som havde svært ved at få bid i dækkende på det kolde underlag.

Første heat blev afviklet lørdag eftermiddag. Steven Tirsgaard lå godt til i det samlede regnskab, og skulle blot sikre sig 12 point for at vinde DM. Løbet udviklede sig hurtigt til en dyst mellem Tirsgaard-brødrene i front af feltet. Simon Tirsgaard vandt løbet med storebror Steven lige efter - andenpladsen var nok til at sikre ham det danske mesterskab.

Andet heat blev kørt søndag over middag og var stort set identisk med første heat. Brødrene var igen i front og kæmpede om placeringerne, og igen var Simon Tirsgaard hurtigst. Blot 151 tusindedele adskilte de to brødre, og førstepladsen i heatet var nok til at give Simon Tirsgaard DM-sølv.

Sidste heat blev kørt senere søndag, hvor Simon Tirsgaard tog føringen, efter at Steven Tirsgaard fik en forhjulsudskridning og i bogstaveligste forstand gled ud af løbet.

Brødrene Tirsgaard har allerede annonceret, at de kører igen i sæsonen 2020.

Slutstillingen i DM Superbike:

1: Steven Tirsgaard - 240 point.

2: Simon Tirsgaard - 211 point.

3: Allan Howard - 159 point

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Tøjbutik i Vestergade lukkes

Annonce