Annonce
Brande

To af de helt store i Drantum Forsamlingshus

Sangskriveren og troubadouren Niels Skousen fyldte tidligere på året 75, men det afholder ham ikke fra at give koncert i Drantum Forsamlingshus 21. september. Arkivfoto
Kendte navne til koncerter i Drantum Forsamlingshus

Drantum: Efteråret byder på to koncerter i forsamlingshuset i Drantum.

Og det er kendte navne. Lørdag 21. september står Niels Skousen med band på scenen. Niels Skousen er i år fyldt 75 år - det fejrede han ved at udgive nyt album i foråret og ved at give koncerter rundt i landet, deriblandt også i Drantum Forsamlingshus.

Hans nye album "Døgnet har 24 timer" er blevet modtaget særdeles positivt blandt flere anmeldere.

Lørdag 7. december bliver der lejlighed til et gensyn med Steen Jørgensen - kendt fra Sort Sol - og guitaristen Rune Kjeldsen. Repertoiret er en blanding af sange fra Steens Jørgensens egen solokarriere, Sort Sol-numre som f.eks. "Let Your Fingers Do The Walking" og fortolkninger af navne som Bob Dylan, The Beatles, Neil Young, Leonard Cohen m.fl.

- De to musikere gæstede Drantum Forsamlingshus tilbage i 2016 - begejstringen for deres koncerter har været stor, så det er med stor glæde, at det er lykkedes os igen at få de to suveræne musikere på scenen i Drantum, fortæller Mona Kristiansen på vegne af koncertudvalget.

Steen Jørgensen giver 7. december koncert i Drantum Forsamlingshus i selskab med guitaristen Rune Kjeldsen. Arkivfoto
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce