Annonce
Alarm 112

Politiet har anholdt to og jagter flere: Bankede 20-årig og smed ham i bagagerummet, inden de kørte galt

To mænd fremstilles i grundlovsforhør, efter de - ifølge politiet - tirsdag overfaldt en 20-årig mand fra Horsens i Sølvgade, puttede ham i et bagagerum og siden kørte galt på Nørretorv. Politiet leder fortsat efter flere gerningsmænd i sagen. Foto: Mads Dalegaard
Politiet mener at have identificeret de fire mænd, der tirsdag eftermiddag overfaldt en 20-årig mand fra Horsens i Sølvgade, puttede ham i bagagerummet - og siden efterlod ham i kritisk tilstand efter et færdselsuheld. To er anholdt - to er stadig på fri fod.

Horsens: To mænd fra Vejle bliver onsdag middag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Horsens.

De er sigtet for grov vold og frihedsberøvelse mod en 20-årig mand fra Horsens, som tirsdag blev overfaldet i Sølvgade i Horsens.

Politiet mener at kende identiteten på yderligere to gerningsmænd, som man nu leder efter.

Annonce

Efter overfaldet blev den 20-årige ifølge sigtelsen puttet i bagagerummet på gerningsmændenes bil, som kort efter forulykkede på Nørretorv i Horsens.

Gerningsmændene stak efter uheldet af til fods, mens den 20-årige senere blev fundet i kritisk tilstand i bilens bagagerum.

Ifølge politiet var det flugtbilen - en sort BMW - der ledte efterforskerne på sporet af gerningsmændene.

- De har relation til den BMW, i hvilken de kørte galt efter voldsudøvelsen. De fire har i øvrigt relation til hinanden. Da identifikationen var på plads, fortsatte efterforskningen med fysisk at finde de fire yngre mænd, og det lykkedes at finde de to efter en kort og intens efterforskning, oplyser politiet i en pressemeddelelse.

De to, der skal fremstilles i grundlovsforhør, blev anholdt henholdsvis kl. 1 og kl. 2.50.

Politiet leder stadig efter yderligere to mænd på 21 og 24 år fra Vejle.

Når de bliver fundet, vil de ligesom deres formodede medgerningsmænd blive anholdt og sigtet - samt fremstillet i grundlovsforhør, oplyser politiet.

I dagens grundlovsforhør fremstiller politiet også en 28-årig kvinde fra Vejle, der sigtes for at have hjulpet gerningsmændene på flugt, da hun hentede dem i Horsens tirsdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Statens planer om nye veje og jernbaner fanger tusindvis af borgere i usikkerhed: Helle har ventet på en afklaring i otte år

EM For abonnenter

Alle hold har været i kamp – vi kigger på fem højdepunkter og fem lavpunkter under EM indtil nu

Give

Se billederne: DM i cykling blev skudt i gang med sved, tilråb og kolde fadøl

Annonce