Annonce
Jelling

To biler bragede sammen i farligt kryds

To biler bragede i går sammen i krydset Mølvangvej-Fårupvej/Kollegievej i Jelling. Stedet er en del af den nye omfartsvej omkring Jelling. En kvindelig bilist på Mølvangvej kørte frem, men en bil, der kom fra hendes højre side overså sin vigepligt. Hun ramte den tværkørende bil, som snurrede rundt på vejen, mens hendes egen vogn fik en del skader i fronten.
Annonce

Vigepligt ændret to gange

Vigepligtsforholdene på stedet er blevet vendt to gange, fordi oversigtsforholdene er elendige. Først skulle trafikanter på Mølvangvej vende sig til at holde tilbage, da det er den mindste vej. Men de skulle så lange ud på den tværgående vej for at se, om der kom andre biler, at de risikerede at blive ramt. Derfor blev vigepligten i krydset vendt mandag. Ændringerne er godkendt af politiet, men de forvirrer åbenbart bilisterne. Det hele gøres værre af terrænet. Når man kommer fra syd på Fårupvej, er der en lille bakke, der skjuler hajtænderne på asfalten.

Kommunen er afventende

Der har været flere tæt-på-episoder. Naboer efterspørger lyskurve i krydset, men Vejle Kommune har hidtil været yderst afventende overfor at tage mere grundlæggende fat på det nyanlagte kryds.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Dobbelt-indbrud på Vejle-vej

Annonce