Annonce
Kultur

To dronninger kom forbi: Hovergården fik elektronisk besøg af Det Kongelige Teater

Hovergårdens dagcenter kunne i sidste uge byde på livestreaming fra Det Kongelige Teater. Foto: Hovergården

Vejle: Hovergårdens dagcenter slog for nylig dørene op for Det Kongelige Teater.

- Lyset dæmpes, og man hørte den obligatoriske lyd af trianglens ringen "til forestilling". Damerne ankommer i flotte kjoler og nypudsede perler om halsen, mændene i skjorte, habit og tilbagestrøget hår, fortæller Michelle Panduro fra Hovergården.

Anledning var, at Det Kongelige Teater holdt åbent teater i uge 12, hvor der kunne streames en masse forskellige forestillinger inden for opera, ballet og skuespil.

To dronninger, Jeannette Dorthea Elbæk og Michelle Panduro, tronede frem på scenen for at byde velkommen til to forestillinger. Den første var balletten ”Raymonda”, og der blev klappet af hver solooptræden, som hvis man i virkeligheden sad i teatret og fulgte balletten med sin teaterkikkert.

Mellem forestillingerne blev der serveret bobler og petitfours på teatermanér. Derefter så man  ”Prinsessen på Ærten”.

Alle beboere og personale er færdigvaccineret, og derfor var der endelig tid til og mulighed for lidt forandring, glæde og hygge.

To dronninger i skikkelse af Jeannette Dorthea Elbæk og Michelle Panduro havde lånt passende rober fra Vejle Amatørscene til præsentationen af de to forestillinger fra Det Kongelige Teater. Foto: Hovergården
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Bytte-bytte-bygrund: Borgmester gør klar til at afgive en pæn bid af Sønderbrogade

Navne For abonnenter

Sanne har været bagerjomfru i 25 år: Uden hende var butikken ikke den samme

Annonce