Annonce
VB

To gamle kendinge tilbage i VB

Christian Kudsk har tilbragt den seneste sæson i Thisted på en lejeaftale. Arkivfoto
Fire spillere får chancen for at vise sig frem, når VB-truppen vender tilbage efter sommerferien.

Vejle: Der bliver gensyn med et par gamle kendinge, når VB-truppen samles efter sommerferien.

Det handler om Lucas From og Christian Kudsk, som tilbragte den seneste sæson lånt ud til andre klubber. Efter planen er de med, når træner Constantin Gâlcă 20. juni byder velkommen tilbage.

Lucas From spiller i øjeblikket på en låneaftale med 2. divisionsklubben Middelbart, mens Christian Kudsk tilbragte sidste sæson udlånt til Thisted, som rykkede ud af 1. division.

- Det er to spillere, Gâlcă ikke kender, og dem får han mulighed for at se an, siger Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub.

Christian Kudsk er på kontrakt i VB til sommeren 2020, mens Lucas From tilbage i efteråret forlængede sin aftale, og den strækker sig én sæson længere end Kudsks, til sommeren 2021.

Annonce

To afrikanere får chancen

Desuden har VB en spiller gående i finsk fodbold. Foday Manneh er udlejet til klubben HIFK Football, og der er ifølge Jacob Krüger ikke taget stilling til, om den unge gambiske angriber hentes retur til Vejle, eller om han spiller efteråret i Finland.

Desuden er Ibrahim Fard og Adama Fofana med, når VB tager fat på forberedelserne til den kommende sæson. Ibrahim Fard (venstre back) og Adama Fofana (midtbanespiller) spillede i den forgangne sæson på VB’s hold i U19 Ligaen. De rykker begge op som senior-spillere og får mulighed for at vise sig frem og i sidste ende spille sig til en plads i klubbens førsteholdstrup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Børkop

Folketingspolitikere på besøg i Toftum: - Der skal findes en ordentlig løsning

112

Ung spritbilist blev afsløret i McDrive

Vejle

Sidder du også i haven i stedet for på festivalpladsen? Lyt til noget nyt - hvis du tør

Annonce