Annonce
Billund

Tre spillere har i år sendt bolden i hul på bare et enkelt slag i Gyttegård

Kim Berg Jensen har spillet golf i 18 år, og i denne uge leverede han det ultimative slag: Hole in one. Privatfoto.

Gyttegård: Onsdag kunne Gyttegård Golfklub for tredje gang i år glæde sig over, at en spiller på banen i Gyttegård præsterede det ultimative slag: Hole in one.

Mandag den 12. april var det Mogens Andreasen, som på banens 139 meter lange hul 11 kun behøvede et enkelt slag for at sende bolden i hul.

I denne uge - tirsdag den 27. april - var det så Kim Berg Jensen, der ramte bolden, som enhver golfspiller drømmer om. Det var på banens hul 17, at han fik bolden i hul på et enkelt slag - men det var med en solid portion held. Kim Berg Jensen sendte nemlig bolden ned i åen foran green, men her ramte bolden en sten, hvilket resulterede i et højt opspring, hvorefter bolden landede cirka en meter fra hullet og trillede stille og roligt mod hullet.

Annonce

Onsdag den 28. april var det så Adam Søndergaard Petersen fra Ikast Golf Club, der leverede det ultimative slag - og det var ligeledes på hul 17. Faktisk slog Adam Søndergaard Petersen bolden forbi hullet, men bolden havde så meget backspin, at den trillede tilbage og ramte plet.

Dermed har yderligere tre spiller skrevet sig ind i historiebøgerne i Gyttegård Golfklub.

Mogens Andreasen blev den første Gyttegård-spiller, der i 2021 præsterede hole in one. Privatfoto.
Adam Søndergaard Petersen fra Ikast Golf Club leverede onsdag den 28. april et hole in one på hul 17 i Gyttegård Golfklub. Privatfoto.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Sebastian Terteryan vandt guld i Litauen

Danmark For abonnenter

Cecilie overlevede dødsulykke: - Det er lige før, at jeg ikke kan huske, hvordan det er at være glad

Annonce