Annonce
112

To mænd er nu sigtet for knivstikkeriet i Skyttehusgade

Politiet indsamlede tekniske beviser i Skyttehusgade efter knivstikkeriet den 11. marts. Arkivfoto

Vejle: To lokale mænd er blevet anholdt og sigtet i sagen om det knivstikkeri, der fandt sted i Skyttehusgade mandag 1. marts.

Det oplyser vicepolitiinspektør Carsten Thostrup fra Efterforskningscenter Midt.

Der er tale om to 21-årige mænd, som begge nægter sig skyldige i knivstikkeriet.

Den første blev anholdt og afhørt i onsdags. Derefter blev den anden efterlyst, og han meldte sig selv til politiet fredag, fortæller vicepolitiinspektøren.

- De er begge blevet løsladt igen, og vi efterforsker nu sagen yderligere, siger Carsten Thostrup.

Der er blandt andet blevet indhentet DNA fra de to sigtede, som nu skal sammenholdes med det DNA, der blev fundet i forbindelse med sagen.

Annonce

Sket i lukket kreds

Anholdelserne af de to 21-årige vejlensere er sket på baggrund af afhøringer, men også ved gennemgang af det videoovervågningsmateriale, som politiet indhentede efter knivstikkeriet.

Vicepolitiinspektør Carsten Thostrup forklarer, at de to mænd ikke er blevet varetægtsfængslet, fordi man blandt andet har vurderet, at de ikke kan påvirke efterforskningen ved at være på fri fod.

Desuden er der heller ikke tale om en sag, hvor knivstikkeriet er foregået i det offentlige rum, så almindelige borgere har været i fare.

- Det er noget, der er foregået i en lukket kreds i en lejlighed mellem personer, der kender hinanden, siger Carsten Thostrup.

Annonce
Forsiden netop nu
VB

Montiels lynscoring sendte VB på sejrskurs

Annonce