Annonce
Vejle For abonnenter

To mænd klager: Her er fem punkter, der skal vælte byggeriet på Posthusgrunden

I lokalplan 1225, som et byrådsflertal vedtog i 2016, viser en illustration, hvordan en stor åben park på 1. sal af bebyggelsen på Gammelhavn tager sig ud. Men siden har bygherren NPV flyttet parken ned i gadeplan, og der er nu tale om tre åbne, grønne haverum, da to fløje i karrébyggeriet nu går ind i karréens midte. Så store ændringer kræver en helt ny lokalplan, mener de to vejlensiske klagere. Illustration: Vejle Kommune
Kåre Spangsberg og Preben Hanghøj har klaget over miljøtilladelsen til NPV’s projekt på Posthusgrunden. Her er de fem punkter, som de mener, er i strid med reglerne.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

Nærmede sig diskvalifikation: Carelink vandt kviktest-udbud i Syddanmark trods kritik for mangelfuld plan

Annonce