Annonce
112

To mænd og en kvinde kørte påvirket: Den ene endte i grøft

Arkivfoto: Michael Bager
Flere bilister kørte fredag rundt påvirket af narkotika eller alkohol.

Vejle/Børkop: Natten til lørdag klokken 03.33 blev en 18-årig mand fra Haarby stoppet af en patruljebil på Transportvej. Det viste sig, at manden var påvirket af cannabis og kokain. Samtidig havde han intet kørekort, og han blev derfor sigtet for kørsel uden føreret, samt kørsel under påvirkning af narkotika.

Bilens ejer bliver også mødt med en sigtelse for at overlade sit køretøj til én, der ikke lovligt kunne køre den.

På Bredsten Landevej blev en 32-årig mand fra Brande natten til lørdag klokken 01.50 ligeledes stoppet af politiet. Han var påvirket af alkohol og narkotika og havde samtidig fået frakendt føreretten. Han blev derfor sigtet for begge forhold, oplyser vagtchef ved Sydøstjyllands Politi Hans Hoffensetz.

Annonce

Endte i en grøft

En 74-årig kvinde fra Børkop havde fredag eftermiddag fået lidt for meget at drikke, til at hun kunne køre bil. Klokken 17.33 fik politiet ifølge døgnrapporten en anmeldelse fra en bilist, som kørte bag ved kvinden på Andkærvej. Bilisten havde bemærket, at bilisten kørte og slingrede.

Da en patrulje nåede frem til stedet, var den 74-årige kvindes bil kørt i en grøft. Patruljen på stedet kunne samitidig konstatere, at kvinden var alkoholpåvirket, hvilket hun blev sigtet for.

Der forlyder ikke noget om, hvorvidt hun var sluppet uskadt fra uheldet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce