Annonce
forside

To mænd tog flugten: Dygtig politihund snuste sig frem til fisketyve

En politihund fra Sydøstjyllands Politi fandt sent onsdag frem til to fisketyve, som forsøgte at gemme sig i en skov efter at de havde prøvet at stjæle fisk i et dambrug. Arkivfoto

Det er svært at gemme sig for en veltrænet hundenæse, hvis man lugter af fisk

Vejle: Det er næsten umuligt at gemme sig for en veltrænet politihunde-næse - særligt hvis man lugter lidt af fisk.

Det måtte to yngre mænd sande onsdag aften, da de blev taget på næsten fersk gerning i at forsøge at stjæle fisk fra et dambrug ved Buldalen.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi.

Ifølge fungerende vicepolitiinspektør Mikkel Ross sigtes de to for at have brudt et skur op ved dambruget og for at have taget et fiskenet fra skuret, som de efterfølgende brugte til at fange fisk med.

Det blev dog bemærket af et vidne, som råbte de to an.

Det fik de to unge mænd, en 21-årig mand fra Herning og en 20-årig mand fra Vejle, til at tage flugten ind i et skovområde.

Tilbage stod den bil de to var ankommet i, og her placerede vidnet sig, mens han ventede på politiets hundepatrulje.

Politiets hund fandt de to mænd liggende på jorden omkring 700-800 meter fra bilen, og de blev anholdt og bragt til politistationen, hvor de overnattede.

Ifølge Mikkel Ross sigtes de to mænd nu for indbrud og forsøg på tyveri af fisk. Mikkel Ross oplyser i øvrigt, at de to ikke havde nået at fange nogle fisk, før de stak af fra stedet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Helena blev kun 20 år: 'Mor, jeg har glemt mit træningstøj, jeg vender lige om nu og henter det', og så blev der helt stille

Annonce