Annonce
112

Voldtægtssag fra Majfesten bliver henlagt: Politiet har ingen mistænkte

Majfesten blev i år skæmmet af en voldtægtssag. Trods knap fire måneders efterforskning er det endnu ikke lykkedes Sydøstjyllands Politi at finde frem til mistænkte, og derfor skrinlægges sagen nu. Arkivfoto: Lennart Kjær Schouborg
Efter knap fire måneder har Sydøstjyllands Politi besluttet at indstille efterforskningen af voldtægtssag i Hedensted. På intet tidspunkt har der været mistænkte.

Hedensted: Det er ikke lykkedes at finde de to mænd, som 11. maj under Majfesten i Hedensted blev anmeldt for at voldtage en 20-årig kvinde, og nu har Sydøstjyllands Politi indstillet efterforskningen.

Kvinden har forklaret, hvordan hun om aftenen forlod festlighederne på Stadion Allé, men pludselig blev trukket ind i noget budskads bag tennisbanerne, hvor de jævnaldrende mænd voldtog hende.

Voldtægten blev anmeldt kl. 20.26, hvorefter politiet rykkede talstærk ud, men uden det på noget tidspunkt har mundet ud i anholdelser eller mistænkte.

- Ud over hendes forklaring har vi søgt efter tekniske spor og foretaget en del vidneafhøringer (ca. 10, red.), men intet som har henledt vores opmærksomhed på nogle konkrete personer. Nu er vores efterforskningsmuligheder udtømte, og derfor er efterforskningen stoppet, siger vicepolitiinspektør Lars Peter Madsen fra Sydøstjyllands Politi.

Annonce
Kvinden forklarede kort efter overfaldet, at hun var blevet voldtaget i budskadset bag tennisbanerne. Arkivfoto: Lennart Kjær Schouborg

Kræver nye oplysninger

Voldtægten sendte i maj chokbølger gennem Majfesten, særligt fordi den foregik, mens det fortsat var lyst - og i et område, hvor unge mennesker er kendt for at gemme alkohol.

Kvinden er blevet oplyst om, at voldtægten ikke længere bliver efterforsket, og formentlig kun bliver hevet frem af skuffen igen, hvis der kommer brugbare henvendelser.

- Kommer der nye, væsentlige oplysninger, tager vi sagen frem igen, men det kræver, at der dukker noget op. Derfor hører vi fortsat meget gerne fra borgere, for vi vil gerne have opklaret sagen, siger vicepolitiinspektør Lars Peter Madsen.

Mændene beskrives som ca. 180 cm høje, 20-21 år, med kortklippet mørkt hår og formentlig med en form for skæg.

Politiet kan kontaktes på tlf. 114.

Kvinden forklarede kort efter overfaldet, at hun var blevet voldtaget i budskadset bag tennisbanerne. Arkivfoto: Lennart Kjær Schouborg
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Ny butik med outlet i Vissingsgade

Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Danmark For abonnenter

Landbruget, landdistrikterne og tænketank advarer: Coronakrisen vil skævvride Danmark

Annonce