Annonce
Vejle

To piger fanget i Bryggen: Havde ikke hørt lukkesignaler

To piger blev mandag aften fanget i indkøbscentret Bryggen i Vejle, hvor de ikke opdagede, at det var lukket, før lysene blev slukket. Foto: Mads Dalegaard
Annonce

Vejle: To 17-årige piger fra henholdsvis Vejle og Rask Mølle blev mandag aften fanget i Bryggen. De måtte have hjælp fra politi og vægtere for at blive låst ud.

Der er åbent i Kvickly til klokken 21, klokken 21.15 går vægteren en lukkerunde og klokken 21.30 slukkes lyset. Måske er det først ved det slukkede lys, at pigerne bliver opmærksomme på problemet. Da de begynder at gå rundt, aktiverer de en alarm klokken 21.56.

Det er kun anden gang, der har været en sådan hændelse i de fem år, centerchef Claus Brændgaard har været tilknyttet stedet.

- Det er et stort hus, og der vil være hjørner eller kroge, hvor man kan gemme sig eller blive overset. Man kan være optaget af en mobilsamtale eller sidde og hygge sig med en veninde. Heldigvis er alle kommet ud, uden at der er sket noget med nogen, ud over at man er blevet en oplevelse rigere, siger Claus Brændgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Efter endnu en uge med rekordhøje smittetal: Disse områder i Vejle er lige nu hårdt ramt

Vejle

Man skal være præcis i sin kritik

Danmark

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

Hedensted For abonnenter

Butiksdetektiv fangede fire tyve samme dag: - Det er sørgeligt, men desværre ikke overraskende

Annonce