Annonce
Vejle Boldklub

To sejre og VB’er er meget tæt på VM 2022 i Qatar

Saeid Ezatolahi skifter de kommende dage VB-trøjen ud med den iranske landsholdstrøje. Arkivfoto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Vejle Boldklub har i øjeblikket fem spillere af sted på opgaver for diverse landshold. Saeid Ezatolahi og Iran kan den kommende uge spille sig meget tæt på VM-slutrunden i 2022.

Vejle: Vejle Boldklubs Saeid Ezatolahi kan de kommende dag spille sig tæt på deltagelse ved VM-slutrunden i fodbold 2022.

Midtbanespilleren er i øjeblikket samlet med Irans landshold, og iranerne har kurs mod slutrunden, som afvikles om 14 måneder i Qatar.

Iran møder på torsdag ude De Forenede Arabiske Emirater og fem dage senere, tirsdag 12. oktober, får iranerne besøg af Sydkorea.

Annonce

Iran fører den ene af de to VM-kvalifikationspuljer, som dækker holdene i Mellemøsten, Asien og Oceanien, og både puljens etter og toer sikrer sig VB-deltagelse.

Puljen føres af Iran med maksimum seks point efter de to første kampe, og på de efterfølgende pladser ligger Sydkorea og De Forenede Arabiske Emirater med henholdsvis fire og to point, mens de øvrige hold i puljen er Syrien, Libanon og Irak.

VM-deltagelse er ingen ny foreteelse for Iran og Saeid Ezatolahi, da han var med, da iranerne deltog ved VM i 2018 i Rusland.

Fem VB'ere er med landshold

Vejle Boldklub har fem spillere af sted på landsholdsopgaver:

Saeid Ezatolahi: Iran.

Viljormur Davidsen: Færøerne.

Sten Grytebust: Norge.

Tobias Haahr Jakobsen: Danmark (U19).

Dimitrios Emmanouilidis: Grækenland (U21).

To med længere vej til VM

Yderligere et par VB’ere spiller med i VM-kvalifikationen, men i modsætning til Saeid Ezatolahi har både Sten Grytebust og i særdeleshed Viljormur Davidsen en lidt længere vej til Qatar.

Viljormur Davidsen og Færøerne er med i Danmarks VM-kvalifikationspulje og har udspillet sin rolle. Færøerne møder i denne omgang Østrig og Skotland hjemme i Thorshavn henholdsvis lørdag 9. oktober og tirsdag 12. oktober.

Det norske landshold og Sten Grytebust møder fredag 8. oktober ude Tyrkiet, og tre dage senere, mandag 11. oktober, kommer Montenegro en tur til Oslo. Nordmændene deler VM-kvalifikationspuljens førsteplads med Holland, begge har 13 point efter de første seks kampe, mens Tyrkiet er på tredjepladsen med 11 point.

VB har også to spillere af sted for at spille ungdomslandskamp.

Målmanden Tobias Haahr Jakobsen er med det danske U19-landshold, som spiller tre EM-kvalifikationskampe; Nordirland (6. oktober), Kasakhstan (9. oktober) og Tjekkiet (12. oktober). Dimitrios Emmanouilidis er af sted med Grækenlands U21-landshold, og grækerne spiller to EM-kvalifikationskampe; 8. oktober ude mod Hviderusland og 12. oktober ude mod Cypern.

Annonce
Vejle Boldklub For abonnenter

Karakterbogen: Stor VB-fremgang, men den rakte ikke i Brøndby - kun én faldt igennem, og det skyldtes et rødt kort

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Søndagens coronatal: 591 nye tilfælde af coronavirus det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
VEJLE

Jonas gik op og ned ad Kiddesvej fra klokken 9 til 21: Så mange ture og kilometer nåede han

Billund For abonnenter

Patrick er én af dem, der ikke passer ind i en kasse: Han flyder mellem det feminine og maskuline - og stiller nu op til kommunalvalget for Venstre

Erhverv

Tak for indsatsen: Jysk-ansatte bliver belønnet med million-bonus

Debat For abonnenter

I Flindts Fodspor: Jeg ved, hvem der bestemt ikke får min stemme ved valget

Vejle

De får revet tøjet i stykker, holdt hovedet under vand og bliver puttet i en ligpose: - Mange har opdaget, at det er skræmmende i halloweenhovedstaden Vejle

Erhverv For abonnenter

Grillkyllinger og citronmåner er altid et hit: Se hele listen med Vejle-virksomheder, der er blandt de 1000 største i Danmark

Vejle Boldklub For abonnenter

Trods nyt nederlag: Derfor ligner VB nu igen et rigtigt fodboldhold

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Vejle

Se video: Ung landmand giver unge sygeplejersker anatomi-undervisning: 'Man lærer meget ved at holde et hjerte i hånden'

Kultur For abonnenter

- Min fars sygdom har lært mig at være til stede med det besværlige i stedet for at flygte

VEJLE

De graver på Posthusgrunden - og ups: Så var 12.000 husstande i Vejle uden vand, og Trefors hjemmeside gik ned

Hedensted For abonnenter

Brokhovedet, der har en holdning til det hele: Uretfærdigheden over for den lille mand skubbede Jan ind i politik

Vejle For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Vejle Kommune: Hus på Strandvejen solgt for 4,2 mio.

Annonce