Annonce
Hedensted

To spritnye boligområder kan være på vej: - Vi kan godt se for os, at byen udvikler sig i den retning

Billedet her er fra sidste gang, der blev bygget boligområder i Hornsyld. Her var den lokale virksomhed Totalbyg med til at opføre 18 boliger i slutningen af 2020. Måske skal gravmaskinerne snart i gang igen. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Hornsyld kommer måske til at vokse, da to mulige boligområder nærmere sig Hedensted Kommunes kommuneplan for 2021-2033.

Hornsyld: To nye boligområder kan snart blive en realitet i det østlige Hornsyld. Det drejer sig om et grønt område mellem Lindevej, Skovparken og Nebsager Kirke samt et større markområde i forlængelse af Skovparken til Nebsager Kirkevej.

Hedensted Kommunes byråd stemte nemlig tidligere i  december for, at de to potentielle boligområder først skal i høring og derefter tillægges Hedensted Kommuneplan 2021-2033.

Ejeren af sidstnævnte areal er I/S Skerrildgaard, og her skal der ifølge planen være plads til 50 parcelhuse.

Annonce

- Vi kan godt se for os, at byen udvikler sig i den retning, fortæller Lene Tingleff, der ejer det 20 hektar store område med sin mand, Claus Tingleff.

Behov for nye boliger

Grundene nåede ikke med i den vedtagede kommuneplan for 2021-2033, da projekterne ikke nåede i høring inden vedtagelse. Så der skal endeligt besluttes i de kommende måneder, om boligområderne bliver en realitet.

- Vi står ikke og tripper for at få det solgt. Vi bruger jorden lige nu til afgrøder, men vil gerne være med til at gøre byen større, nævner Lene Tingleff, der også sidder med i byrådet for Venstre. Dog har hun været inhabil og ikke været med til at træffe beslutning omkring kommuneplanen, når netop denne sag har været på dagsordenen.

Vi står ikke og tripper for at få det solgt. Vi bruger jorden lige nu til afgrøder, men vil gerne være med til at gøre byen større.

Lene Tingleff, ejer af det 20 hektar store område
Hornsyld får måske to nye boligområder. Illustration: Hedensted Kommune

Hornsyld voksede i forvejen i første halvdel af 2021, hvor 18 nye og moderne rækkehuse blev til omkring Vestergårdsmarken i byen.

De to boligområder giver mening for kommunen at etablere, fordi Hornsyld ifølge kommuneplanen allerede har udnyttet ovennævnte og tidligere boligudlæg. Derfor er der behov for flere boliger.


Annonce
Navne For abonnenter

Lægerne sagde, hun var for ung til at dø, men de kæmpede forgæves: Anja døde med sønnen Christian ved sin side

Danmark

Søndagens coronatal: 42.018 coronasmittede - det næsthøjeste under epidemien

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

8. klasse møder Gert: 'Jeg kender flere, der er døde her, både af stoffer og alkohol, og det er noget, man ikke lige glemmer'

Hedensted For abonnenter

Flere investorer klar: Men sportel-visionen træder fortsat vande uden tidsplan

Vejle

Når turen kommer til Vejle: Sådan vil man løse parkeringsudfordringerne

Erhverv

Niels dropper sit 25-års jubilæum og lukker firmaet på grund af kronisk sygdom: Nu vil han cykle til Prag

Løvkvist: Det er nu Messerschmidt skal fortsætte med at gå, ellers tager helvedet ham

Kultur For abonnenter

Rockklubben har talt: To kvinder rendte med guldet i musikåret 2021

Chefen kalder sine medarbejdere for nørder i alt fra sten og stål til træ og polster - møbelfabrikken Mølballe har vokseværk

Alarm 112 For abonnenter

Vejle i 70'erne: Kvinde mistede livet, da hun ramte skolebus med 45 elever

Hver anden dansker gør intet for at spare på strømmen

Vejle

Opfordring til at droppe demonstrationer blev benzin på bålet: 'Nu vil vi tale endnu mere med pressen og sætte endnu flere skilte op'

VEJLE For abonnenter

Marc Oliver mistede sin fireårige datter, da hans kæreste rejste til udlandet og sendte ham en skæbnesvanger besked: Nu har han udgivet et album, hvor han synger om savnet af sin lille pige

KLUMME

Provsten kæmper stadig med mors gode råd: 'Hold dig nu til sandheden, Børge!"

Annonce