Annonce
112

To tirsdagsuheld på Østjyske Motorvej: Én bil landede på taget

Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
I løbet af tirsdagen blev politiet to gange kaldt til Østjyske Motorvej efter uheld. Ved det ene uheld måtte en involveret part efterfølgende standses.
Annonce

Vejle: En 29-årig kvinde fra Aarhus kom heldigvis ikke alvorligt til skade, da hun tirsdag formiddag omkring klokken 10 endte med at sidde i sin bil, mens den snurrede rundt og landede på taget.

Forinden var kvinden blevet ramt af en lastbil, som ville skifte vognbane på Østjyske Motorvej i sydgående retning og i den forbindelse overså den 29-årige kvinde, som kom kørende i anden vognbane.

Lastbilen ramte ind i siden på kvindens bil, som drejede rundt og havnede i første vejbane, hvor den igen blev ramt af lastbilen. Det fik bilen til at snurre rundt og lande på taget i rabatten.

- Kvinden kom ikke umiddelbart alvorligt til skade, men hun blev kørt til tjek på sygehuset, fortæller vicepolitiinspektør Mikkel Ross fra Patruljecenter Midt.

Lastbilen blev ført af en 37-årig rumænsk chauffør.

Annonce

Uenighed om skyld

Syv timer senere, omkring klokken 17, skete der et uheld i Østjyske Motorvejs nordgående spor ved Skærup Rast.

Her foretog en 20-årig kvinde fra Fredericia et vognbaneskift, som betød at en 26-årig kvindelig bilist fra Aalborg var nødt til at undvige og trække til venstre.

I den forbindelse mistede hun herredømmet og kørte ind i autoværnet.

Den fredericianske kvinde stoppede ikke op i forbindelse med uheldet, og det fik kvinden fra Aalborg til at kontakte politiet og samtidig køre efter modparten.

- Politiet kom til stedet og fik begge biler stoppet. Der var lidt uenighed om, hvordan uheldet var sket, og hvem der havde skylden, så det skal vi have belyst, siger vicepolitiinspektør Mikkel Ross fra Patruljecenter Midt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Corona-virus gik nærmest amok på Aarhus-bar - antallet af smittede er nu oppe på 25  

Vejle

Beboertalsmand efter flere smittetilfælde på Søndermarken: Regionen bør tilbyde corona-test til alle i Løget

Annonce