Annonce
Navne

Tobbers serverede for Familienetværket

Jeanette Henriksen var blandt dem, der tog tilbuddet, da Tobbers i samarbejde med Ulrik Siegumfeldt og Familienetværket serverede tarteletter. Privatfoto.
Annonce

Kolding: Mange munde blev mætte, da Tobbers Madbar torsdag leverede tarteletter til 66 børn og unge fra familier i Familienetværket, der er en del af Kirkeibyens sociale arbejde i Kolding i samarbejde med Blå Kors.

- Det er ren luksus. Til daglig kan vi ikke gå ud at spise og når vi så får noget, der faktisk er fra en restaurant, synes jeg, det er ret lækkert, fortæller Jeanette Henriksen, der hentede mad til sig selv og sin datter.

Uddelingen sker som følge af en særlig coronastøtte fra Socialministeriet via Blå Kors Danmark, samt en foræringspris fra madbaren.

- Vi er glade for at kunne hjælpe i den her coronatid. Det giver rigtig god mening for os at være en del af at gøre det her for mennesker i vores by, siger indehaveren af Tobbers, Torben Pibenbring.

Kirkens familienetværk har gennem krisen sikret et minimum af kontakt gennem maduddelingen. Først med uddeling fra Restaurant LE og nu hos Tobbers.

- Vi er dybt taknemmelige over, at både myndigheder, organisationer og erhvervsdrivende vil give en hånd, siger Familienetværkets leder Ulrik Siegumfeldt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce