Annonce
Læserbrev

Læserbrev: Gement Venstre-pladder - gå dog konstruktivt ind i dialogen om togbroen

Læserbrev: Vedrørende artiklen ”Genoplivning af togbroen vækker blå vrede” her på vafo.dk 12. juli.

Indledningsvis vil jeg for god ordens skyld gøre opmærksom på, at jeg absolut ikke er tilhænger af togbroen over Vejle Fjord, hvorfor jeg mener det bør ende med, at den udgår af fremtidige planer om investering af skattekroner.

Når det er sagt, tænker jeg naturligvis på Mogens Lykketofts udtalelse omkring skrigende kællinger. Måske var det ikke ordret det, det han sagde. Men det var derhen imod.

Hvorfor så dette? Jo, Mette Frederiksen og Socialdemokratiet har alene lovet at tage sagen op til nyvurdering, efter at Dansk Folkeparti har indgået forlig med den forrige regering med studehandler, bl.a. omkring en omfartsvej ved Mariager til en bagatel til 400 mio. ifølge Kim Christiansen på TV. Det blev klogeligt ændret af Kristian Thulesen Dahl inden folketingsvalget. Men skaden for partiet var måske sket. Man kan jo altid vurdere på partiets tilslutning.

Jeg behøver vel ikke at skrive, at Socialdemokratiet ikke er en del af dette trafikforlig, hvilket jo taler for sig selv.

Venstre hyler uprofessionelt med Christoffer Melson i spidsen og med Troels Lund Poulsen der kalder det løftebrud. Måske skulle de søge faglig assistance omkring løftebrud rent juridisk, idet det her er noget gement pladder.

Konservative ved Niels Flemming Hansen forholder sig professionelt til problemstillingen og lover kamp til stregen, hvilket er en fair og regulær fremgangsmåde.

Sluttelig: Som jeg nævnt indledningsvis, er jeg ikke tilhænger af togbroen. Men gådog konstruktivt ind i dialogen i stedet for at hyle over, at jeres trafikforlig inden valget naturligvis med rette revurderes, herunder togfonden, af en ny regering med et andet flertal.

Annonce
Arkivillustration
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Bog om Hejnsvig udsolgt

Annonce