Annonce
Navne

Told & Skat-mand fandt sin skat i Vejle: Nu har horsensianerne været gift i 60 år

Annelise og Hans Jørgen Sørensen har boet på Dagnæsalle i Horsens i 29 år - det seneste år i et nybygget hus på deres oprindelige dobbeltgrund. Privatfoto

Diamantbryllup: Annelise og Hans Jørgen Sørensen, Horsens, fejrer diamantbryllup torsdag 18. november.

De stammer fra henholdsvis Kastbjerg Mark og Agerskov og lærte hinanden at kende, da de som unge begge arbejdede på et hotel i Grenaa. Men kærester blev de først, da de senere mødte hinanden igen i Vejle.

Siden november 1992 har de boet på Dagnæsalle i Horsens. Ægteparret flyttede til Horsens, da Hans Jørgen Sørensen blev udnævnt til regionschef for Told & Skats region Horsens.

Annonce

Hans karriere har bragt dem rundt i Danmark med bopæl først i Vejle, så Varde, Nykøbing Falster og Sønderhav ved Flensborg Fjord, inden Horsens blev basen.

Hans Jørgen Sørensens sidste job før pensionen var som regionschef for Told & Skat Århus, der på daværende tidspunkt var Danmarks største Told & Skat-region. Han er Ridder af Dannebrog og har desuden været viceamtsborgmester i det tidligere Ribe Amt.

Annelise Sørensen gjorde karriere som sygeplejerske på sygehusene i Varde, Nykøbing Falster, Aabenraa og Tønder - oftest som afdelingssygeplejerske - og afsluttede sit arbejdsliv på bo- og aktivitetscentret Solgaven i Vejle, netop som afdelingssygeplejerske.

At være opmærksom på menneskers vel og vel ligger hende stadig på sinde, og hun er fortsat besøgsven hos en ældre person i Horsens, oplyser familien, der tilføjer:

Parret holder af Horsens, og da de sidste år ville reducere havearbejdet, som Annelise Sørensen ellers elsker, og antallet af kvadratmeter, de skal renholde, fik de bygget et nyt hus på deres daværende dobbeltgrund. Således flyttede de i slutningen af 2020 fra et hus, som de solgte, til nabohuset på Dagnæsalle. På den måde forblev de i området - tæt på deres højtskattede naboer.

Ægteparrets andet yndlingssted er sommerhuset i Blåvand, som de selv murede og byggede i 1971 med tilegnet viden fra en biblioteksbog, oplyser familien.

Her nyder de Vestkystens foranderlige natur.

Deres hverdage fylder de gerne med socialt samvær med gode bekendtskaber, gamle kolleger, venner og familie. Planlagte og uplanlagte kaffebesøg er i høj kurs, lyder det.

Ægteparret rejser gerne for bl.a. at se danske øer, gense midt-Norges natur, historiske steder, kunstmuseer eller for at besøge sønnen Peter, hans kæreste og barnebarnet Anna i Vedbæk.

Annonce
VEJLE For abonnenter

Sådan oplevede nybegynderen Lance Luscombe valget: 'Jeg mødtes med Dan Arnløv og oplevede en politiker, som var helt rundt på gulvet og pludselig undsagde de fælles politiske projekter'

Danmark

Mandagens coronatal: 7146 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Fik ondt i maven over julens udgifter: Men så kom der pludselig uventet hjælp

KONKURRENCE For abonnenter

Spær øjnene op og find fem fejl: Hvis du har heldet med dig, kan du vinde gavekort til byens butikker

Navne

Jens Jørgen måtte køre B&B videre, da konen Inger gik bort: Nu har han sørget for folks bondegårdsferier i et kvart århundrede

Erhverv

Tilbage til den kreative legeplads: Peter og Ole vil lave Danmarks bedste mikropølsemageri

Dall: Støttepartierne lagde regeringen i benlås og fik deres finanslov

Vejle For abonnenter

336 kvadratmeter lejlighed solgt for solgt for 8.300.000 kroner: Her er ugens bolighandler i Vejle Kommune

Navne

Horsens-virksomhed med base i NRGi House får ny topchef

Vejle

Gymnasiefest gik galt, da adskillige elever faldt og blev mast under koncert med prisvindende sanger: 'Det var ikke et sikkert sted at være'

Flertal finder penge til bedre forhold for fødende efter tre år

Alarm 112

Transformator brød i brand: Ingen forstyrrelse i elforsyningen

Hedensted For abonnenter

Nu bliver bopælen afgørende for, hvor dit barn kommer i børnehave

KONKURRENCE For abonnenter

Spær øjnene op og find fem fejl: Hvis du har heldet med dig, kan du vinde gavekort til byens butikker

Annonce