Annonce
Sport

Topbokser fra BK Wedala skifter til BK Vitus

Jacob Bank stiller op for BK Vitus ved de danske mesterskaber i Jyllinge. Arkivfoto.
Jacob Bank stiller op for BK Vitus Horsens ved DM i Jyllinge.

Vejle: Et af Vejles største boksetalenter, EM-bokseren Jacob Bank skifter fra BK Wedala til BK Vitus med øjeblikkelig virkning.

BK Vitus har tilmeldt ham til DM i Jyllinge i næste uge. Klubben skal på et bestyrelsesmøde tirsdag aften behandle sagen. Det handler bl.a. om økonomien og de udgifter, der følger med at have en topbokser.

- Det er en klar aftale, at alle skal hjælpe med at tage ringen ned efter et stævne. Jacob Bank hjalp ikke med at tage ringen ned, og da han blev konfronteret med det, ville han ikke som de andre give en undskyldning. Derfor gav vi ham besked om, at han kunne gå hjem og tænke over tingene, siger BK Wedalas formand Leif Lund.

- Jeg skal sige, at hans mor og hans mormor hjalp med arbejdet, og i søndags var Jacob Bank med til en anden opgave med affaldsposer, men de boksere, der har givet en undskyldning, skal ikke blive væk fra vort arbejde igen. Vi er kolde over for den slags, uanset om de er landsholdsboksere eller danske mestre. Vi står sammen om arbejdet.

- Det er ikke billigt at have topboksere. Det koster mere end 10.000 kr. til turneringer og rejser på en sæson. Vi vil ikke stå i vejen, hvis han stiller op for BK Vitus. Han skal bare komme og hente sin startbog, siger Leif Lund.

Det er ikke trods flere henvendelser lykkedes at komme i kontakt med Jacob Bank for en kommentar.

Jacob Bank er tilmeldt i U19 mellemvægt, hvor han er storfavorit til det danske mesterskab i Jyllinge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Ny butik med outlet i Vissingsgade

Annonce