Annonce
Billund

Topholdet blev presset til det yderste: Grindsted-spillerne havde fået tøjet på igen

Magnus Sadova fik chancen fra start på venstre fløj. Han takkede for tilliden ved at score seks gange og være et af sit holds absolut bedste spillere. Foto: Alex Hermann.
Nordsjælland Håndbold, der meget vel kan være at finde i Håndboldligaen i næste sæson, måtte arbejde særdeles hårdt for de to point, da de lørdag eftermiddag gæstede Lynghallen i Grindsted.

Grindsted: Selvom det ikke blev til point, da Grindsted GIF lørdag eftermiddag tog imod rækkens tophold fra Nordsjælland Håndbold, skal der på bundlinjen drages en positiv konklusion.

Positivt er det, at Grindsted-spillerne gennem samtlige 60 minutter holdt sig påklædte - og mere til. Det var nemlig knap og nap tilfældet i sidste weekend i Skive, hvor Grindsted-spillerne blev klædt af i en sådan grad, at Dansk Håndbold Forbund godt kunne være skredet ind og mindet om, at det altså ikke er tilladt at spille uden tøj.

Nordsjælland Håndbold måtte arbejde særdeles hårdt for de to point, som de kunne tage med sig på den lange bustur hjem efter en sejr på 28-26 og et forløb, som vækker tilfredshed i Grindsted-lejren.

Annonce

- Man kan aldrig være rigtig glad, når man har tabt, men det er det nederlag i løbet af sæsonen, som jeg er allerbedst tilfreds med. Vi presser topholdet til det yderste. De skiftede stort set ikke ud, og selvom vi var bagud med fem mål, fik vi kæmpet os tilbage, sagde Grindsted-træner Flemming Pedersen efter kampen.

Efter 20 minutter var Grindsted bagud med fire kasser, og man kunne derfor frygte, at den forskel, der reelt er på de to hold, ville blive tydelig. Men Grindsted fik kæmpet sig tilbage og var kun bagud med en enkelt pind ved pausen.

Ærekære

10 minutter inde i 2. halvleg havde Nordsjælland sikret sig en føring på fem mål, og igen kunne man frygte, at det ville ende med en meget klar målforskel. Grindsted-spillerne bed dog fra sig, og selvom der gennem det sidste stykke tid hele tiden var et par måls forskel, kunne nordsjællænderne ikke vide sig sikre på sejren, før det sidste horn havde lydt.

- De har en oprykning at spille for, mens vi kun har æren. Jeg er glad for, at vi trods alt er så ærekære, at vi stritter hårdt imod, sagde Flemming Pedersen og erkendte, at han i dag var oppe mod en stærkere modstander.

De scorede for Grindsted

Magnus Sadova - 6 mål.

Frederik Nielsen - 5 mål.

Daniel Jørgensen - 4 mål.

Nikolaj Svalastog - 3 mål.

Kristoffer Jessen - 3 mål.

Emil Larsen - 2 mål.

Hjalmar Andersen - 2 mål.

Thomas Theilgaard - 1 mål.

For Nordsjælland Håndbold scorede Jeppe Cieslak 10 gange, mens Kasper Kisum scorede 9 mål.

- I bund og grund er det bare et bedre hold. Flere gange presser vi dem ud i et langt angreb, men der har de bare nogle skytter, som vi ikke kan hamle op med. Der er altså en grund til, at Kasper Kisum har spillet i Bundesligaen. Det er der ingen af mine folk, der har, sagde Flemming Pedersen med henvisning til Nordsjælland-spilleren, der ni gange sendte bolden ind bag Christian Wetche i Grindsted-målet.

Annonce

Sadova bedste mand hos Grindsted

Hos Grindsted viste den unge fløjspiller Magnus Sadova sig frem som sit holds bedste. Hidtil har han kun været andetvalg på fløjen, men mod Nordsjælland fik han chancen fra start, og den greb han og blev sit holds topscorer med seks scoringer.

- Vi skal investere i fremtiden. Svalastog er her ikke næste sæson, men det er Sadova, og så skal vi også vise ham noget tillid. Den må man sige, at han levede op til, siger Grindsted-træneren, der til gengæld er ærgerlig over, at han måtte undvære en af sine farligste trusler fra distancen, Bjarke Nybo Jørgensen, der er sat på sidelinjen med en skade.


Man kan aldrig være rigtig glad, når man har vundet, men det er det nederlag i løbet af sæsonen, som jeg er allerbedst tilfreds med. Vi presser topholdet ud til det yderste.

Flemming Pedersen, træner, Grindsted GIF


- Både ham og Daniel (Jørgensen, red.) fik et ordentligt skrald oppe i Skive. Hans fod er helt hævet op, og han er på en pillekur. Så må vi se, hvordan det ser ud, når den er forbi, siger Flemming Pedersen og slår fast, at Bjarke Nybo Jørgensen ikke er tilbage på banen allerede i næste weekend, når turen går til Jyllinge på Sjælland for at møde HØJ Elite.

- Han er med igen, når vi synes, det er forsvarligt. Hvis det først er i næste sæson, så er det først i næste sæson, siger Flemming Pedersen.

Op til den kommende kamp venter der Grindsted-spillerne en spændende forberedelse, når de mandag drager til Kolding for at træne sammen med ligaholdet fra KIF Kolding.

I begge halvlege var Grindsted bag med en håndfuld mål. Men i stedet for at knække kæmpede de sig tilbage og presse 1. divisions tophold til det yderste. Foto: Alex Hermann.
Kristoffer Jessen spiller sædvanligvis kun i forsvaret, men på grund af Bjarke Nybo Jørgensens spillede han i perioder af 2. halvleg med i angrebet. Tre gange fik han scoret. Foto: Alex Hermann.
Nordsjælland Håndbold er et bedre hold end Grindsted, og det er ikke nogen sensation, at de tog to point med hjem fra Jylland. Emil Larsen og holdkammeraterne ydede dog god modstand og presse topholdet i hele kampen. Foto: Alex Hermann.
Grindsted GIF spillede generelt en rigtig god kamp mod Nordsjælland Håndbold. Nordsjælland kæmper for en billet til Håndboldligaen, men de måtte arbejde hårdt for en sejr. Foto: Alex Hermann.
Selvom Grindsted 10 minutter inde i 2. halvleg var bagud med fem mål, lykkedes det at komme tilbage og presse Nordsjælland til det yderste. Til slut var gæsterne dog det stærkeste hold. Foto: Alex Hermann.
For første gang i sæsonen fik Magnus Sadova chancen som førstevælger på venstre fløj. Det var en tillid, han takkede effektivt for ved at score seks gange og være en af sit holds bedste spillere. Foto: Alex Hermann.
Magnus Sadova skal i næste sæson vænne sig til mere spilletid på Grindsteds venstre fløj. Efter sæsonen skifter Nikolaj Svalastog, der i denne sæson har været førstevalg på pladsen, til SønderjyskE, og Sadova skal derfor kæmpe med Tobias Rasmussen, der sad på bænken for Nordsjælland Håndbold uden at komme på banen, om spilletiden. Foto: Alex Hermann.
Hjalmar Andersen og resten af Grindsted-truppen skal lørdag en tur til Kolding for at træne med ligaspillerne i KIF Kolding. Søndag venter en udekamp på Sjælland, når holdet skal til Jyllinge for at møde HØJ Elite. Foto: Alex Hermann.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle For abonnenter

Den ene gravede have - den anden ligger syg og har lånt krykker: Vandrekammerater tager ny udfordring næste år

Billund

S-politikere kæmper for syriske flygtninge: - Vi er rystede over, at man vælger at hjemsende mennesker på et utroligt tyndt grundlag

Alarm 112 For abonnenter

87-årig døde ved brand i ældrebolig: Der var hverken røgalarm eller sprinkler i lejligheden

Livsstil

Store smil i DGI Huset: Det svedende folkefærd vendte tilbage straks fra morgenstunden

Annonce