Annoncørbetalt indhold

Toppricer din nye sammenligningsplatform

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Skal du have ny støvsuger eller nyt træningsudstyr derhjem til, så bør du se nærmere på den nye sammenligningsplatform, før du trykker køb nogen steder. Med denne sammenligningsplatform er der nemlig mange penge at spare.


Annonce

Find stort set alt det du skal bruge på din sammenligningsside Toppricer

Når der skal købes nyt, så er det oftest sådan at prisen spiller en afgørende rolle for hvor mange tanker vi ligger bag vores køb. Står du f.eks. i køen i dit supermarked og bliver du lokket af en lille chokoladebar på vejen hen mod kassen, så er det lidt lettere at smide denne chokoladebar på båndet med de andre varer uden at skulle gøre alverdens tanker, som hvis du f.eks. vil købe en ny støvsuger.

Det er netop med henblik på køb af de lidt dyrere varer det godt kan betale sig at tage et kig på en af de gode sammenligningssider du kan finde gratis online. En af de gode og nye sammenligninssider der er at finde hedder Toppricer og her kan du finde stort set alt du har brug for at købe af de lidt større køb.


De mange glæder med en brugervenlig platform

Toppricer minder lidt om enhver anden sammenligningsside, men i stedet for at du skal forvilde dig rundt på sitet og have flair for at navigere på alverdens IT-udstyr, så er denne side gjort så brugervenlig at de fleste vil kunne boltre sig rundt og finde det der skal findes.

Du kan på forsiden vælge at indtaste et søgeord, men du kan også scrolle lidt ned og søge på kategorierne i stedet med et enkelt klik. Denne handling er rigtig velegnet til dig der ikke har låst dig helt fast på hvad du skal bruge, så hvis du f.eks. skal købe lidt ekstra udstyr til at klare husholdningen lettere, så skal du blot klikke på kategorien for husholdning og du vil få en masse gode bud på hvad det kan være du skal se videre på.


Få et godt overblik over de forskellige modeller

Når du har fundet ud af hvilken vare du specifikt har brug for, som f.eks. kunne være en robotstøvsuger, så klikker du blot på billedet og du vil kunne scrolle op og ned på siden du kommer til, der vil informere dig om de detaljer der er omkring den støvsuger du har valgt og i bunden på denne side kommer der årsagen bag at kalde siden for en sammenligningsside.

Du vil her få listet flere forskellige modeller og mærker op, hvor du let kan få et overblik over de vigtigste egenskaber der står side om side i en overskuelig opsætning. En sammenligningsside som Toppricer, skal man lede længe efter.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.