Annonce
Sport

Toprytter fra Vejle stopper + DHF-direktør truer med at skære ned på kvindernes liga

Martin Mortensen stopper som cykelrytter.

Martin Mortensen, 34-årig cykelrytter fra Vejle, har besluttet at stoppe sin karriere, efter at Team Waoo er blevet nedlagt.

Morten Stig Christensen, direktør for Dansk Håndbold Forbund, truer med at skære ned på antallet af hold i ligaen fra 14, fordi Skanderborg ikke har forsikret sine spillere. Da der var 12 hold i ligaen, var Skanderborg også med i ligaen, og alle spillere var amatører.

Jacob Heinl fra Ribe-Esbjerg vender hjem til Flensburg/Handewitt efter få måneder i den danske klub. Han har spillet i Flensburg i hele sin karriere.

Thomas Müller blev matchvinder for Bayern München i pokalkampen i Bochum, hvor Bayern var bagud 1-0 i lang tid. Serge Gabry udlignede i det 82. minut, og Thomas Müller scorede efter 89 minutter. Kort forinden havde Bochum fået et rødt kort til sin 17-årige forsvarsspiller.

FC Köln blev slået ud af Saarbrücken i den tyske pokalturnering med 3-2.

Frederik Rønnow og Eintracht Frankfurt spiller pokalkamp ude mod St. Pauli onsdag kl. 20.45.

Breel Embolo, schweizisk landsholdsspiller, kommer ikke med hos Borussia Mönchengladbach mod Dortmund i onsdagens pokalkamp.

Kenneth Sahlholdt, tidligere Horsens-træner, nu assistent i Nykøbing Falster, har været træner i Nykøbing Falster i 10 år, og han regner med at fortsætte i klubben i mange år endnu. Han har nemlig også et job i ledelsen som key account manager i klubben.

Jesper Jensen og Team Esbjerg har vundet alle 11 kampe i håndboldligaen. Tirsdag aften vandt Team Esbjerg 26-24 over Herning-Ikast. Dermed har Jesper Jensens tropper spillet 52 kampe i 2019 og kun tabt fire.

Kiki Bertens gik ind i sæsonfinalen efter afbud fra den skadede Naomi Osaka og vandt sin første kamp over Ashleigh Barty.

Jaap Stam, tidligere Manchester United, har opsagt sit job som træner for Feyenoord med Nicolai Jørgensen.

Jason Siewert, 26-årig håndboldtræner, bliver ny træner for Hans Lindberg og Jacob Holm i Füchse Berlin fra næste sæson. Han afløser Velimir Petkovic, der er udsat for hård kritik.

Morten Stig Christensen truer med at skære kvindernes liga ned fra 14 hold igen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Ny butik med outlet i Vissingsgade

Annonce