Annonce
Sport

Topscoreren bliver i FC Fredericia en sæson mere

FC Fredericia forlænger med Christian Tue Jensen, som scorede 10 mål for FC Fredericia den forgangne sæson. Arkivfoto: Søren Gylling
Christian Tue Jensen fortsætter i FC Fredericia. Lejesvenden fra FC Midtjylland blev klubbens topscorer i sidste sæson med sine 10 mål.

Fredericia: En af de mest markante FC Fredericia-spillere fra den forgangne sæson skal også i den kommende spille for klubben.

21-årige Christian Tue Jensen har fået forlænget sit lejemål, så det også gælder for sæsonen 2021/22. Det er godt nyt både for spiller og klub. Christian Tue Jensen fik for alvor slået sit navn fast i Fredericia i sæsonen 2020/21, hvor han spillede 30 kampe, scorede 10 gange og lagde op til fire mål. Han endte som klubbens topscorer.

Christian Tue Jensen fremviste i sæsonen både gode pasningsevner, et godt overblik og et rigtig godt højreben, som han brugte til at sparke flere frispark i kassen.

Annonce

Dermed må man forvente, at der venter masser af spilletid på Christian Tue Jensen den kommende sæson. Spilletid, som der ikke ligefrem var udsigt til i moderklubben FC Midtjylland.

FC Fredericia begynder at træne igen den 23. juni. Klubbens første kamp i den kommende sæson spilles præcis en måned senere: 23. juli hjemme mod Hobro.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Kommentar: Der er ingen vej udenom - Uefa eller Hjulmand taler usandt

Alarm 112 For abonnenter

44-årig mand tiltalt i grov sag om voldtægt af børn under 12 år

Alarm 112

Nej, den flinke mand var ikke fra politiet: Nyt forsøg på at narre penge fra folk

Annonce