Annonce
Erhverv

Tour-kaptajnen Fuglsang er blevet købt ud af Vejle-firma

Fotoet her er et pressefoto fra Italien og viser Jakob Fuglsang og Henrik Dahl Rubak. Fotoet blev taget i forbindelse med, at Jakob Fuglsang købte sig ind i det vejlensiske firma i marts 2019. Arkivfoto: Pressefoto
Jakob Fuglsang er efter halvandet år trådt ud af ejerkredsen bag vejlensiske Isolés A/S, der producerer cykeltøj.
Annonce

Vejle: Tour de France-rytteren og Astana Cycling Team-kaptajnen Jakob Fuglsang er efter omkring halvandet år ikke længere med i ejerkredsen i Vejle-selskabet Isolés A/S, som han købte sig ind i i marts 2019, kort efter at selskabet blev stiftet.

Jakob Fuglsang meldte nyheden ud for nylig på sin officielle Instagram-konto, og den bekræftes af Henrik Dahl Rubak, der nu gennem sit selskab ItalicSport A/S er eneejer af Isolés A/S, som producerer cykeltøj og har base på Løversysselvej i Vejle Nord.

- Det er korrekt, at ItalicSport A/S er eneejer af Isolés igen. Det har været spændende at have en af verdens bedste cykelryttere med i ejerkredsen, skriver Henrik Dahl Rubak til Vejle Amts Folkeblad om bruddet.

Annonce

To ryttere ude

Omtrent samtidig med, at Jakob Fuglsang trådte ind i ejerkredsen i Isolés A/S, købte den tidligere professionelle cykelrytter, Christian Alex Hansen, sig også ind i selskabet, men også han er nu ude.

- Vi har set en smule forskelligt på driften af virksomheden, hvorfor vi har valgt at købe Jakobs og Christians (ejerandel, red.) tilbage. Der er ikke noget dramatisk i det, skriver Henrik Dahl Rubak, der selv er tidligere cykelrytter, til Vejle Amts Folkeblad.

Da Jakob Fuglsang, der til daglig er hold-kaptajn på kazakhstanske Astana, trådte ind i ejerkredsen i Isolés, blev nyheden meldt ud i en pressemeddelelse.


Det har været spændende at have en af verdens bedste cykelryttere med i ejerkredsen.

Henrik Dahl Rubak, ejer, ItalicSports A/S


Her sagde Jakob Fuglsang blandt andet om sin beslutning: "Jeg har det sidste halve år haft et godt øje til Isolés. De har bevist, at cykeltøj ikke behøver skrigfarver og reklamelogoer. Teamet bag har store ambitioner, og det motiverer mig meget. Jeg mener, potentialet for mærket er utroligt stort."

Ud over Isolés står ItalicSport A/S, der blev stiftet i 2012, også bag cykeltøjsmærkerne Marcello Bergamo og Technism.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Give For abonnenter

Tre afgørende faktorer spænder ben for genetablering af lokal radiokanal - men næstformand ser det gerne ske

Annonce