Annonce
Jelling

Touren trækker turister til: Gods overvejer at tilbyde overnatninger

Haughus Gods overvejer både at lave overnatning og parkering i forbindelse med Tour de France i 2021. Arkivfoto: Lars Saugbjerg

Tour de France rammer Jelling i 2021, og her er de tre værelser på Jelling Kro allerede booket. På Haughus Gods overvejer de at udnytte efterspørgslen og tilbyde overnatninger.

Jelling: På Haughus Gods vil de gerne være i god tid, når det kommer til Tour de France, og derfor har de allerede lavet en invitation til festlighederne på Facebook. Invitationen er dog tom indtil videre, men det bliver den ikke ved med.

- Vi forventer diverse tiltag, men vi ved ikke præcist endnu, hvad det bliver til. Vi har haft møde med vores kræmmere og udstillere, og der var meget snak, men vi aftalte, at vi til at starte med brainstormer hver for sig og vender tilbage med idéer, siger Dennis Raun, der sammen med Kim Dyhr står for Haughus Gods.

Blandt idéerne er der blandt andet at lave parkering, så folk kan stille bilen og gå op til ruten, hvor rytterne kommer forbi, og det skal så kombineres med muligheder for at købe mad og andet på selve godset.

- Vi er også ved at undersøge muligheder for at tilbyde overnatning, for vi har kunnet høre, at andre steder allerede er ved at være godt booket. Og så er det jo bare om at komme i gang, for alt efter hvad vi finder på, skal der nok søges nogle tilladelser, og det vil være rart at finde ud af det i god tid, siger Dennis Raun.

TILFØJELSE: Efter Vejle Amts Folkeblad har snakket med Dennis Raun fra Haughus Gods, er overvejelser blevet til realiteter. Godset har på Facebook meldt ud, at de tilbyder overnatning i eget telt i deres park.

Dorthe Kirstine Madsen fra Jelling Kro må skuffe dem, der har planer om at overnatte på kroen under Tour de France. Værelserne er allerede booket. Foto: Nicolai Svante Skovgård

Mens Haughus Gods overvejer overnatninger, så kan Jelling Kro tage den lidt med ro - i hvert fald på værelses-fronten, for de har landet en aftale om udlejning der.

- Nu har vi kun tre værelser her på kroen, men vi er i dialog med et hold mennesker, der gerne vil booke det hele. Vi har dog ikke lavet en endelig aftale, for vi har planer om lave lidt om på værelserne, så det skal på plads først, siger Dorthe Kirstine Madsen, der sammen med manden Bjarne Madsen er indehavere af Jelling Kro.

De ved endnu ikke, hvad der kommer til at ske i deres lokaler, når rytterne kører forbi lige ude foran deres dør - men en ting er sikker:

- Der er ingen tvivl om, at vi kommer til at servere dansk mad den dag, siger Dorthe Kirstine Madsen.

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce