Annonce
VB

Træls pokallodtrækning for VB - god lodtrækning for AC og FC

Sergiy Gryn og Anders Holvad fra henholdsvis VB og FC Fredericia fik to vidt forskellige pokal-lodtrækninger. VB skal formentlig til Vendsyssel, mens FC Fredericia skal til Brabrand. Foto: Mette Mørk
Vejle Boldklub skal formentlig på langfart i pokalturneringens anden runde, mens AC Horsens og FC Fredericia havde lykkens gudinde med sig.
Annonce

Pokalturneringen: Torsdag ved middagstid var der lodtrækning til anden runde af pokalturneringen. Både Vejle Boldklub, AC Horsens og FC Fredericia var i bowlen, og udfaldet af lodtrækningen blev, at Vejle Boldklub står med en træls kamp forude, mens både AC Horsens og FC Fredericia fik lettere modstandere.

Op af bowlen til Vejle Boldklub kom vinderen af Kjellerup IF fra danmarksserien og Vendsyssel, som er oprykningsaspirant i 1. division i indeværende sæson. Den kamp er udsat og spilles 28. august, men man må formode, at Vendsyssel gør kort proces mod den mindre modstander.

Og så venter der en lang tur for VB og klubbens fans. Vendsyssel/Kjellerup kom nemlig op af bowlen først, og det betyder, at kampen under alle omstændigheder er en udebanekamp.

Bedre gik det for AC Horsens, som også skal ud og køre langt, men som fik en let modstander. Kampen står mod Union - en københavner-klub, som hører til i danmarksserien. Med andre ord bør AC Horsens gå videre fra den kamp uden problemer.

AC Horsens er på udebane i kampen, da lavest rangerede hold altid har hjemmebane.

Pokalturneringens anden runde

Otterup - FC Sydvest

Vejgaard – Hobro

Varde – Thisted

Nørresundby – AaB

Marstal/Rise – AGF

Kolding IF - Randers FC

Brabrand - FC Fredericia

Middelfart – Skive

FC Djursland - VSK Aarhus

Kjellerup/Vendsyssel – Vejle Boldklub

FC Sønderborg – Viborg

Viby – Fuglebakken

Marienlyst – Holstebro

B1908 – Brønshøj/Hvidovre

Hillerød – Næstved

Fremad Amager – Lyngby

Herlev – Silkeborg

Herstedøster – HIK

Ledøje-Smørum - Nykøbing FC

Frederiksberg Boldklub – Vanløse

Avarta – Frem

BK Viktoria - SønderjyskE

Tarup-Paarup – FC Roskilde

Slagelse – AB

KFUM Roskilde – HB Køge

BK Union – AC Horsens

Annonce

Gammel kending til Fredericia

FC Fredericia trak en gammel kending i pokalturneringen, da 2. divisions-klubben Brabrand kom op som modstander. Den kamp spilles i Brabrand, fordi FC Fredericia ligger en række højere end Brabrand.

Modstanderen har FC Fredericia helt styr på i pokalturneringen. I 2007 vandt FC Fredericia 4-1 over Brabrand, i 2008 blev det til en 1-0-sejr. og i 2015 og 2016 vandt klubben henholdsvis 2-1 og 4-2. Derfor er det en gammel kending, FC Fredericia møder i pokalturnering-sammenhæng.

Opgørene skal spilles enten den tirsdag den 3., onsdag den 4. eller torsdag den 5. september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Folkene bag Vejles festlige natteliv håber på genåbning, men tvivler på, at den kommer snart

Billund

To biler stødte sammen i tæt trafik

Annonce