Annonce
Sport

Træner fyret efter sejr på 4-0 + Melissa Petrén scorede fire mål ved VM og er oppe på 17 VM-mål

Carlo Ancelotti blev fyret efter en sejr på 4-0.
Annonce

Carlo Ancelotti blev fyret som træner for Napoli, selv om den italienske klub vandt 4-0 over Genk. Forklaringen på fyringen var, at han stillede sig på spillernes side i et opgør mod præsidenten, og det ville han ikke finde sig i.

Melissa Petrén scorede fire mål for Sverige mod Montenegro og er nu oppe på 17 mål ved VM. Hun er endnu ikke klar til at træne i Horsens, da Sverige har fået en ekstrakamp mod Tyskland om en OL-billet. Hvis svenskerne vinder, skal Melissa Petrén med til OL i Japan til sommer.

Viktor Axelsen tabte 21-17, 10-21, 21-17 til Chen Long i sæsonfinalen i badminton, men han er ikke ude af turneringen af den grund, da to spillere går videre fra puljen.

Per Johansson, svensk træner for Montenegro, var årsag til, at Sverige ikke kvalificerede sig direkte til OL i Japan. Svenskerne tabte 26-23 til den svenske træners hold, og nu skal Sverige spille OL-kvalifikationskamp mod Tyskland.

Mikkel Hansen er blevet kåret som månedens spiller i november i fransk håndbold. Han fik 66 procent af stemmerne.

Casper U. Mortensen, der har været skadet siden VM i januar, starter igen i FC Barcelona 12, januar.

Nicklas Bendtner er ikke klar til FCK's kamp mod Malmø i aften. Zeca er ude med karantæne, og Jonas Wind og Nicolai Boilesen er ude med skader. Til gengæld er Jens Stage klar.

Mads Fenger, tidligere Randers FC, har fået tilbudt en forlængelse af sin kontrakt i Hammarby. Den svenske klub er meget tilfreds med ham.

Kristine Breistøl, norsk reserve, blev skrevet ind i VM-turneringen i stedet for Herning-Ikasts Helene Fauske. Norge vandt kampen med 32-26.

Melissa Petrén lavede fire VM-mål mod Montenegro. Foto: Ole Nielsen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce