Annonce
Vejle Boldklub

Træner Peter Sørensen er uden betænkelighed: Derfor ligner det lyndebut til VB’s nyeste mand

Hallur Hansson spillede senest klubfodbold tilbage i maj, og det skete i AC Horsens' trøje. Søndag kan den 29-årige færing få debut for Vejle Boldklub, når det gælder udekampen mod Brøndby. Arkivfoto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Saied Ezatolahi er karantæneramt til Brøndby-kampen, og Viljormur Davidsen er ude på grund af en lyskenskade, som han kom hjem med fra Færøernes landskamp mod Skotland.

Vejle: En del tyder på, at der bliver lyndebut til Vejle Boldklubs seneste nyerhvervelse.

Torsdag skrev VB kontrakt med klubløse Hallur Hansson, og debuten lurer allerede søndag, når VB ude møder Brøndby.

VB-træner Peter Sørensen ønsker som vanligt ikke på forhånd at afsløre sine tanker i forhold til startopstilling og trup, men det skinner klart igennem, at Hallur Hansson er i spil.

Annonce

I al fald forekommer Hallur Hansson i udmærket fysisk forfatning, selvom han tilbragte de seneste mange måneder som klubløs og kun spillede, når Færøernes landshold var i aktion.

Det skete senest tirsdag i Thorshavn, da Færøerne spillede VM-kvalifikationskamp mod Skotland, og den kamp overværerede Peter Sørensen, og i forbindelse med turen til Færøerne talte Peter Sørensen med Hallur Hansson og med det færøske landsholds sundhedschef.

- Jeg kender sundhedschefen fra vores fælles tid i Malmø FF, og han fortalte, at Hallur Hansson er i god stand, siger Peter Sørensen og fortsætter:

- Og det så også sådan ud i kampen, selvom spillere, som længe har været uden kontrakt, sjældent er i den bedste form.

VB har i løbet af sæsonens første måneder døjet med, at flere spillere af forskellige årsager befandt sig for langt fra den optimale fodbold-form, men på det punkt lysner det ifølge Peter Sørensen:

- Der er fysiske fremskridt hos en del, og det skal selvfølgelig være med til at hjælpe os.

Tredje VB’er afsoner karantæne

VB er til Brøndby-kampen uden Saeid Ezatolahi, som afsoner karantæne, efter han med advarslen mod OB nåede det antal strafpoint, der udløser en kamp på sidelinjen. Denis Kolinger og Arbnor Mucolli har tidligere på sæsonen siddet ude på grund af karantæne, men for nuværende er ingen i VB-truppen i akut fare for en kamp på sidelinjen af disciplinære grunde.

Også Viljormur Davidsen er ude, da han kom retur til Vejle med en lyskenskade efter VM-kvalifikationskampene med det færøske landshold. Arbnor Mucolli og Lukas Engel har i ugens løb også været hold ude af småting. Engel er tilbage i træning, mens Arbnor Mucolli muligvis ikke bliver klar til Brøndby-kampen.

Desuden er det uvist, hvornår de to langtidsskadede, Thomas Gundelund og Dominic Vinicius, er tilbage. Vinicius er på træningsbanen, men ofte træner han kun i selskab med en fysioterapeut.

VB's formodede startopstilling mod Brøndby.
Annonce
Erhverv For abonnenter

19 måneder var nok: Nystartet vognmand sælger sin virksomhed efter et år med voldsom vækst

Danmark

Søndagens coronatal: Efter syv dage med over 4000 nye coronatilfælde falder smittetallet

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Gymnasiefest gik galt, da adskillige elever faldt og blev mast under koncert med prisvindende sanger: 'Det var ikke et sikkert sted at være'

Navne For abonnenter

Lyt eller læs: Ritta var ikke som folk flest - heller ikke i døden: Vennerne skrev farvel på kisten, og hun fik sin aske i en rød VB-urne

Vejle

Vejle er omdannet til en labyrint for fodgængere: - Vi har måske været for optimistiske med gravetilladelserne, siger afdelingsleder

Hedensted For abonnenter

Nu bliver bopælen afgørende for, hvor dit barn kommer i børnehave

Flertal afsætter én milliard til trængte sygehuse

KONKURRENCE For abonnenter

Spær øjnene op og find fem fejl: Hvis du har heldet med dig, kan du vinde gavekort til byens butikker

Vejle Boldklub For abonnenter

Fantastisk Grytebust, et slagkraftigt angreb og 4-4-2: Det lærte vi af VB's knusende pokalsejr

Erhverv

Chris begyndte med tre brugte biler på en grusplads: Nu sælger han biler for millioner af kroner

Se Danmark: Danmarks måske billigste gård

Erhverv For abonnenter

De brølende 70'ere: Mere end 30 mister jobbet: Virksomhed lukker efter 45 år

Leder For abonnenter

Molbo-historie koster 1,5 millioner skattekroner: Først skulle valget til ældrerådet ikke holdes, men så greb byrådet ind, så nu er der 21 ældre at vælge imellem

Billund For abonnenter

21-årig Kasper er ved at bygge sit selvværd op igen: Han er ordblind og fik i skolen at vide, at han var dum

Annonce