x
Annonce
Fodbold

Træneren er skadet

Søren Matz humper rundt efter en knæoperation i december. Arkivfoto.
Søren Matz, træner for HFS' jyllandsseriehold, har gennemgået en knæoperation. Han har smidt krykkerne, men humper stadig rundt.

Horsens: Søren Matz, træner for HFS' tophold i jyllandsserien, gennemgik en knæoperation i december. Han smed krykkerne for en måned siden, men humper stadig rundt.

I øjeblikket er han ikke på træningsbanen på grund af coronasmitten, og når det går løs igen, kan han trække på to kompetente hjælpere i Johan Byrial Hansen og Jan Allan Müller, der begge har været landsholdsspillere for Færøerne.

- Vi har et mål om oprykning til danmarksserien, men lige nu aner jeg ikke, hvilken turnering vi kommer til at spille, siger Søren Matz. Hvis turneringen starter 1. maj, kan man måske vælge at mødes én gang i stedet for at spille ude og hjemme, men hvis vi står med seks-syv runder, der ikke er afviklet, kan vi umuligt nå at spille færdigt inden sommerferien.

- Vi har omtrent det samme hold som i foråret. Alexander Falk er kommet til fra Horsens Boldklub som ny angriber. Vi blev nummer to efter Odder, der ikke kan rykke op, fordi de har et jyllandsseriehold i forvejen. Vi er kommet i pulje med nogle stærke Aarhus-hold. Fuglebakken siges at være meget stærk, men jeg kender dem ikke, siger Søren Matz.

Han har Skanderborg og Agerbæk/Starup med fra sin egen kreds.

Søren Jochumsen er målmand på HFS' jyllandsseriehold, men har ikke spillet en eneste kamp i år, da han har været skadet. Henrik Nutzhorn er vendt tilbage, og Nedas Kulevicius fra Litauen er to andre keepere, så Søren Matz får ikke målmandsproblemer.

Forsvaret tæller Glen Wiberg, Lasse Kirkel, Andreas Laursen, Mathias Bøje og Mads Damgaard.

På midtbanen er Mikkel Munkø, Martin Holm og Daniel Piet Hansen, og i front Lukas Heilmann, Martin Thomsen, Egon Kolici, Dzejlan Karilix og den nye Alexander Falk, Thomas Søgaard, Michael Boye Pedersen og Jonas Christensen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Efter udbrud af corona på plejehjem: - Vi gør alt for at passe på beboere og medarbejdere

Vejle

Efter corona-udbrud på plejehjem i Vejle: 11 beboere er lige nu i isolation

Vejle

Rødkilde-student tog til USA for at forske i kræft - nu er han havnet midt i corona-orkanen

Annonce