Annonce
AC Horsens

Træningsstart i AC Horsens: En ny, en ung og to gamle kendinge

Peter Nymann var i hopla på første træningsdag. Han løb simpelthen løbetesten ud sammen med flere holdkammerater. Den imponerende form blegnede dog lidt, da man fandt ud af, at banen var målt forkert op. Foto: Søren E. Alwan
Allerede onsdag venter den første testkamp mod Sønderjyske. Bo Henriksen vil kigge på spilsystem i opstarten.
Annonce

Horsens: AC Horsens' spillere havde mandag første arbejdsdag oven på vinterpausen, og der var plads til masser af gensyn, og selv den obligatoriske løbetest gav anledning til smil.

Stort set alle spillere i første halvdel af testen løb simpelthen testen ud og fremstod som knivskarpe løbemonstre. Problemet var blot, at banen var blevet et par meter for kort. Peter Nymann nåede dog at glæde sig. Han havde luret, at banen var for kort, men den rutinerede forsvarsspiller mente alligevel, at han havde papir på at have løbet testen ud.

Og et godt testresultat giver selvtillid, så intet var så skidt, at det ikke var godt for noget.

Den dårlige nyhed for ham og de øvrige fartfænomener er, at de får lov til at tage testen om en af de kommende dage. I den anden halvdel var det traditionen tro Hallur Hansson, der havde de største lunger på en korrekt opmålt bane.

AC Horsens' træningskampe

AC Horsens har planlagt fem træningskampe:

Onsdag den 15. januar kl. 13.00: SønderjyskE–AC Horsens

Tirsdag den 21. januar kl. 17.00: AC Horsens–Aarhus Fremad

Mandag den 27. januar kl. 13.00: Hobro–AC Horsens

Lørdag den 1. februar: AC Horsens–Kristiansund BK (træningslejr)

Lørdag den 8. februar: AC Horsens–OB (spillested og -tid er ikke fastlagt)

Der kan komme yderligere en træningskamp i forbindelse med træningslejren på Gran Canaria fra den 29. januar og en uge frem.

Annonce

Belønning til talent

Ellers var det småt med nyheder på første træningsdag. Eneste nye ansigt i truppen var Magnus Riisgaard Jensen, der et hentet til fra Skive, og så var der et gensyn med Oliver Drost. Angriberen har fået lov til at træne med i jagten på en ny klub.

Frederik Jørgensen fra AC Horsens' ungdomsafdeling var også med.

- Han har gjort det godt i efterårets reserveholdskampe. Han er ikke rykket op i førsteholdstruppen, men han har fortjent at træne mere med i den kommende periode, siger manager Bo Henriksen.

Der var også et gensyn med Jonas Gemmer. Han spillede for et par år siden i AC Horsens, og lavede en ny kontrakt med klubben i sommerpausen for straks at blive lejet ud til Kolding. Den aftale er nu udløbet, så Jonas Gemmer er nu for alvor tilbage i gult.

Allerede onsdag kl. 13 venter årets første testkamp ude mod Sønderjyske.

- Vi begynder stille og roligt, så alle mand får en halvleg i den kamp, siger Bo Henriksen.

Han skal bruge den kommende måned frem mod sæsonstarten ude mod FC Nordsjælland den 16. februar til at kigge på offensiven.

- Vi skal være bedre forberedt, hvis vi ender med kun at have én angriber i Nicolai Brock-Madsen. Vi skal kigge på, om vi skal ændre system i nogle kampe, siger Bo Henriksen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Beboertalsmand efter flere smittetilfælde på Søndermarken: Regionen bør tilbyde corona-test til alle i Løget

CORONAVIRUS

Live: Kæmpe smitteudbrud på populær Aarhus-bar - Genbrug af drikkeglas og ingen afspritning

Annonce