Annonce
Erhverv

Traktorgården slår pjalterne sammen med HCP

Søren Kristensen fraTraktorgården i Give har etableret et tæt samarbejde med HCP i Krogager. FOTO: Jim Hoff

Traktorgården Give indretter værksted og maskinsalg i forbindelse med HCP´s hovedkontor i Krogager. Derved vil de to firmaer udnytte hinandens stærke sider til gavn for kunderne.

GIVE/KROGAGER: HCP Nordic er en dansk virksomhed, som startede helt tilbage i 1870, hvor de første selvbindere og tærskeværk blev solgt til kunder i ind- og udland.

HCP's ejerkreds består i dag af grundlæggerens familie, som i samarbejde med en professionel bestyrelse udgør en aktiv ledelse.

Det er denne hæderkronede virksomhed på Ansager Landevej 11 i Krogager, som nu er gået i samarbejde med Traktorgården i Give.

Vi vil starte konservativt ud, og så se hvad hverdagen byder. Vi vil gerne understrege, at dette nye samarbejde med HCP ikke får nogen indflydelse på vores daglige forretning i Give - Søren Kristensen, indehaver traktorgården i Give

Handler om effektivitet

HCP forklarer, at formålet med samarbejdet er at hjælpe med at få produkter og service billigt, hurtigst og bedst ud til brugerne. Ifølge HCP er det et naturligt led i branchens udvikling, at leverandører, import og detailled skal gøre nye tiltag for at blive mere effektive og transparente.

Ifølge HCP vil etableringen af en forhandler på adressen i Kroager give bedre indblik i brugernes behov, ligesom HCP får udnyttet kapaciteten på værkstedet i Kroager bedre. Og det er så her, at Traktorgården i Give kommer ind i billedet. Teamet fra Give vil få meget kort til backup, større reservedelslager og til et showroom.

HCP vil kunne hjælpe med diverse støttefunktioner, så Traktorgådens ansatte kan koncentrere sig om det, de er bedst til i forhold til brugerne.

Annonce

Alt ved det gamle i Give

Søren Kristensen fra Traktorgården Give ser frem til at Traktorgården nu også bliver synlig i Krogager og omegn.

- Vi flytter ind med brugte landbrugsmaskiner og serviceværksted i Krogager. Vi glæder os til at skabe endnu mere drift i huset og vil servicere MultiOne, Iseki og Deutz-Fahr-kunder. Vi vil også lave reparation af andre mærker og alle typer af landbrugsmaskiner. Vi vil tage slid- og reservedele på lager til Kuhn og andre MI-produkter, og herudover vil vi tilbyde dækservice, ligesom vi gør det i Give, fortæller Søren Kristensen.

Han pointerer, at man vil starte konservativt ud og så se, hvad hverdagen byder.

- Vi vil i den forbindelse gerne understrege, at dette nye samarbejde med HCP ikke får nogen indflydelse på vores daglige forretning i Give, siger Søren Kristensen, der glæder sig til et godt samarbejde med HCP.

Annonce

Traktorgården ejer og lejer

Administrerende direktør Lars Wear fra HCP uddyber om samarbejdet, at den nye service og detailenhed er ejet af Traktorgården, og at de lejer sig ind hos HCP. Alle aftaler om etablering og drift sker på markedsvilkår og med armslængdeprincippet.

- Vi behandler som udgangspunkt vores partnere ens, blot viser nogle talenter i forskellige retninger. Det vil vi gerne være gode til at understøtte til gavn for alle i samarbejdet, påpeger Lars Wear.

Samarbejdet er allerede godt i gang og forventes fuldt implementeret i sommeren 2018.

Annonce

Ekstremerne vinder i jagten på talent: Hvis du vil være noget for alle, er du ikke noget for nogen, mener Odense-direktør

Alarm 112 For abonnenter

Politiet tror, at mindst 11 brande er påsatte: Der har været ild i naturen omkring Egtved flere gange i årets første måneder end i hele 2021

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Steffen går til stålet med ny butik i Vestbyen: Stjernekok kiggede forbi

Egtved For abonnenter

Engang var det et helligt hus, men snart fyldes det med andre interesser: Bobby skal dog lige på jagt efter skejser først

Give

Mangeårigt byrådsmedlem var 'saftsuseme' skuffet efter sidste valg: I dag har han forliget sig med, at hans faste plads i lokalpolitik formentlig er fortid

Vejle Boldklub For abonnenter

VB henter nyt: Derfor ligner sommerens første forstærkning rent faktisk en forstærkning og ikke en lottekupon

Løvkvist: Nu går Mette Frederiksen benhårdt efter at klæde  Ellemann af inden valget

Erhverv For abonnenter

Annette sælger butikken i Foldegade: 'Jeg savner simpelthen at komme til at bruge mine hænder igen. Nu skal det være'

Erhverv For abonnenter

Anders fik sin drømmeuddannelse i Hedensted, men nu bliver tilbuddet lukket: Der er for få studerende

Abekopper sender aktie på himmelflugt: Kvistgård-virksomhed stiger syv milliarder i værdi

Vejle

Morten D. D. boykotter DR: - I behøver ikke ringe en anden gang

For abonnenter

Meningsmager Gitte Seeberg: Vi vil ikke være til grin for vores egne penge, kære politikere - hvorfor koster benzin dobbelt så meget herhjemme som i USA?

Vejle Boldklub

Så er den første nye på plads hos VB: Henter gammel kending og styrker midtbanen

Vejle For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Vejle Kommune: Sælger fik det dobbelte for huset

Kultur

Butikken er forvandlet: Bydel får eget kulturhus med bibliotek, spilarkade og foredragssal

Annonce