Annonce
VB

Transfervinduet er lukket helt hos VB

Mathias Hebo Rasmussen, der blev lejet ud til Silkeborg, var den sidste spiller, VB sagde farvel til, inden det danske transfervindue lukkede. Foto: Ernst van Norde/Scanpix 2019
Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub, anser der for usandsynligt, at der forsvinder spillere til de stadig åbne spillermarkeder i Østen.
Annonce

Vejle: Intet tyder på, at der i nær fremtid tyndes ud i Vejle Boldklubs førsteholdstrup.

Der er fortsat spillermarkeder åbne ude i Østen, men Jacob Krüger anser det for usandsynligt, der på nuværende tidspunkt forsvinder spillere.

Blandt de åbne markeder er der i Hongkong, og netop dér spiller VB’s Vladis Emmerson på en lejeaftale. Men Emmerson får næppe selskab af andre fra VB-truppen.

I stort set samtlige europæiske lande lukkede transfervinduet senest på én af septembers første dage, og op til lukningen sagde VB farvel til Christian Kudsk, der fik sin aftale ophævet og straks efter skrev en med Kolding IF, og Mathias Hebo Rasmussen, der spiller resten af efteråret på en lejeaftale i superligaklubben Silkeborg.

Annonce

To er ude til 2020

Hvis der senere skulle have været spillere af sted, havde der kun der tale om spillere, som ikke i løbet af efteråret havde udsigt til spilletid.

- Andet var kun blevet aktuelt, hvis der var kommet et vanvittigt stort bud på én af vores spillere, som vi simpelthen ikke kunne sig nej til, siger Jacob Krüger.

VB’s førsteholdstrup består i øjeblikket af 28 spillere. Blandt dem findes der et par stykker, som ikke kommer i kamp på denne side af årsskiftet. Lucas From gennemgik for nylig en hofteoperation og er ude på ubestemt tid. Desuden er den kinesiske midtbanespiller Wang Zhenao også skadet, og han genoptræner hjemme i Kina, og det er endnu uvist, hvornår han er tilbage i Danmark og Vejle.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce