Annonce
Danmark

Transportminister: - Det må være en misforståelse, at færgerestaurant ikke er lukket

Transportminister Benny Engelbrecht (S) vil sikre sig, at For Seas restaurantdrift på HH-færgen Aurora ikke er en misforståelse. Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix
Annonce

Coronarestriktioner: Transportminister Benny Engelbrecht (S) advarer i en kommentar til restaurantdriften på den svenskindflagede HH-færge Aurora mellem Helsingør og Helsingborg mod at spekulere i en omgåelse af coronarestriktionerne.

Det sker efter avisens afsløring af, at restauranten på en af færgerne mellem Helsingør og Helsingborg er åben trods de coronarestriktioner, der gælder i Danmark.

- Jeg vil meget kraftigt advare mod, at man spekulerer i at omgå forsamlingsforbuddet og andre regler, der skal medvirke til at begrænse smitten, siger ministeren til Avisen Danmark.

- Vi er i en meget alvorlig situation, hvor det meste af samfundet er lukket ned for at begrænse smitten, og her forventer jeg af alle - ikke mindst professionelle transportører - at de gør deres bedste for at undgå smittespredning, fortsætter ministeren.

- Jeg vil derfor tage kontakt til de relevante interessenter og sikre mig, at der ikke er sket en misforståelse, oplyser ministeren.

Avisen Danmark har forsøgt at få en kommentar til restaurantdriften på M/S Aurora fra rederiet For Sea, men det har ikke været muligt inden deadline.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Corona-alarm i Vejle: Nu stemmer styrelse dørklokker i de mest belastede områder

Hedensted For abonnenter

Anja havde en svær tid som gravid og fødte 3,5 måned for tidligt: Nu er hun selvstændig fertilitetsrådgiver

Annonce