Annonce
Ikast-Brande

Travebanko på søndag

Søndag er der igen travebanko i Klovborg. Selv de mindste kan være med, da ruten er banevogne-venlig. Foto: FDF Klovborg
Annonce

Klovborg: Igen i år inviterer FDF i Klovborg til en frisk tur i den skønne natur omkring Klovborg i form af det velkendte travebanko. Og samtidig kan man både støtte FDFs arbejde og have en god chance for at vinde en præmie med hjem.

Det er efterhånden ved at være en tradition med dette arrangement, som gennem årene har haft en stor tilslutning fra både FDF'ere og deres familie, men også fra andre i byen, der bare gerne vil deltage. Ruten er på ca. 3½ km og går ad stier og veje, der normalt kan benyttes også af barnevogn. Selve bankospillet foregår ved, at der rundt på ruten hænger sedler med numre, som deltagerne krydser af efterhånden som de kommer rundt.

- FDF har overvejet om arrangementet kan gennemføres i disse corona-tider. Men da det foregår udendørs og at man typisk går sammen med dem, man i forvejen kender, vurderes det at være fuldt forsvarligt. Og det er op til de enkelte på turen at holde behørigt afstand. Dog har man droppet den fælles kaffe i Kernehuset ved hjemkomst, da det ikke kan gøres med de gældende restriktioner. Så når man kommer til turens mål, Kernehuset på Nørregade, kan man få sine plader tjekket og se om man har vundet, og arrangementet slutter så der, forklarer FDF-leder Vagn Hougaard.

Travebanko afholdes i forlængelse af BUSK-gudstjenesten i Klovborg kirke kl. 13. BUSK står for Børn-Unge-Sogn-Kirke og er for børn og hele familien. Efter gudstjenesten står FDFerne udenfor og sælger bankoplader og her kan der betales med Mobilepay. Har man kontanter, må de meget gerne være aftalte og pladerne koster 30 kr. pr stk., som går direkte til FDF i Klovborg.

- Der er mange fine gevinster som igen er meget beredvilligt sponseret af forretninger og virksomheder i omegnen. En velvillighed, som FDF er meget taknemlig for, lyder det fra FDF.

Hvis man gerne vil støtte FDFs arbejde med børn og unge, men ikke har mulighed for at gå med på turen, kan der købes plader alligevel og numrene vil så blive tjekket for gevinster. Henvendelse kan ske til FDFs ledere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Jesper hænger syv kilometer julebelysning op hvert år: Han giver et stjernegodt råd til vejlenserne

Annonce