Annonce
Alarm 112

Travl landbetjent fandt flere tyvekoster

Blandt andet disse stjålne havemøbler er kommet for dagens lys, og landbetjent Viggo Nielsen vil gerne høre fra de rette ejere. Foto: Viggo Nielsen
Landbetjent Viggo Nielsen fandt "blandet landhandel" af tyvegods i Nørre Snede

Landbetjent Viggo Nielsen er en travl herre for tiden. Forleden opdagede betjenten en overdækket trailer, der stod parkeret diskret på en adresse i Nørre Snede, og det viste sig, at traileren indeholdt en større mængde tyvekoster. Nærmest en "blandet landhandel" bestående af havemøbler, haveværktøj, elværktøj og benzindunke.

Nogle af ejerne til tingene har allerede henvendt sig til landbetjenten, efter at Horsens Folkeblad kunne offentliggøre et foto af de stjålne genstande.

Men nu får Viggo Nielsen endnu mere at tage sig af, når det gælder forsvundne sager. Landbetjenten har igen været på besøg på den bemeldte adresse i Nørre Snede og kigget grundigt efter. Og det viste sig, at den formodede tyv - eller hæler - havde gemt mange flere ting i huset.

Annonce

- Ja, der var flere tyvekoster - blandt andet havemøbler, en kapsav, elværktøj og en hel masse benzindunke. Jeg har selvfølgelig en mistænkt, men han er ikke blevet pågrebet endnu, fortæller Viggo Nielsen.

- Den pågældende person er kendt af politiet, men om han i dette tilfælde er tyv eller hæler står foreløbig hen i det uvisse, siger landbetjenten.

Viggo Nielsen er klar til at tage imod flere henvendelser, hvis folk mener at kunne genkende nogle af deres ting. Men det skal være seriøse henvendelser, understreger landbetjenten.

Man kan henvende sig til Viggo Nielsen enten på mobil 61161095, eller på mail vni004@politi.dk

Det er ikke et ukendt fænomen, at en del tyve går på rov i skure, garager og udhuse, hvor der ofte kan være nem adgang. Den slags indbrud har der været en del af i lokalområdet. Og da elværktøj og haveværktøj ikke er helt billigt, kan det faktisk løbe op i større beløb.

Så det kan betale sig at sikre skure og garager. Apropos indbrud har der i øvrigt været en tilsyneladende professionel "underborings-tyv" på spil i Nørre Snede, så det bør man også være opmærksom på, understreger betjenten.

Tyven har haft en svaghed for benzindunke og værktøj, og det er der kommet denne samling tyvegods ud af. Foto: Viggo Nielsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Billund For abonnenter

Banken siger nej: Uafklarede motorvejsplaner tvinger familien til at bo med træk og skimmelsvamp

Vejle

Smittetallene er styrtdykket: 'Hyg jer - især nu, hvor smitten er under kontrol!'

Børkop

Protesterne hjalp: DSB dropper at skære i antallet af tog til Børkop og Brejning

Annonce