Annonce
forside

Travl tirsdag for politiet: Masser af ballade i byen

Politiet fik skrevet flere bøder og sigtelser ud i Vejle midtby tirsdag. Arkivfoto

Vejle: Det varme vejr tirsdag fik tilsyneladende nogle vejlensere til at glemme fornuften.

I hvert fald måtte Sydøstjyllands Politi flere gange forbi Byparken efter anmeldelser om uro og larm, fortæller vicepolitiinspektør Carsten Thostrup.

Klokken 12.47 tog en patrulje kontakt til en 36-årig mand fra Vejle, som optrådte meget højrøstet og som ikke ville rette sig efter betjentenes anvisninger. Det resulterede i, at betjentene bortviste manden fra parken, men inden da slog manden ud med en knytnæve efter den ene betjents ansigt og det resulterede i en anholdelse og en sigtelse for forsøg på vold mod tjenestemand. Han blev løsladt igen klokken 22.

Klokken 13 var en patrulje igen forbi parken, hvor en 53-årig mand fra Vejle fik en bøde for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og forstyrrelse af den offentlige ro og orden.

klokken 14.10 måtte politiet igen forbi parken. Denne gang var det en 23-årig mand fra Vejle, som forstyrrede den offentlige ro og orden ved at stå midt ude på Odinsgade og fægte med arme og ben og udvise "støjende og voldelig adfærd.. Den 23-årige blev anholdt og sigtet og taget med på stationen, hvorfra han blev løsladt igen ved 23-tiden, oplyser politiet.

Senere på dagen måtte politiet anholde en 26-årig kvinde fra Vejle, da der indløb et tip om, at hun var bevæbnet med en kniv. En patrulje fik kvinden i tale på Nørretorv klokken 21.30. Hun ville dog ikke oplyse sit navn til patruljen og sparkede desuden en af betjentene på knæet, hvilket resulterede i en anholdelese og en sigtelse for vold mod tjenestemand.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Smæk for skillingerne: Bokselandskamp i Vejle

Annonce