Annonce
Jelling

Tre bands på en aften: Mad og musik på Gorms Torv

Manic Flow er et velkendt band i det lokale musikmiljø og har optrådt flere gange i Jelling. PR-foto
Lørdag den 22. august danner Gorms Torv i Jelling ramme om en hyggelig aften i madens og musikkens tegn.
Annonce

Jelling: Mens Byens Café og Café Sejd i samarbejde leverer mad til arrangementet, sørger Jelling Musikforening i samarbejde med Jelling Musikfestival for musikken til en festlig aften lørdag 22. august på Gorms Torv.

Denne aften er der tre koncerter på programmet, hvor publikum kan se frem til henholdsvis Tom Donovan, At Ease og Manic Flow.

Program

17.00: Tom Donavan

18.30: Spisning

19.30: At Ease

21.00: Manic Flow

- For anden gang i coronaperioden tager Jelling Musikforening de kulturelle arbejdshandsker på og donerer musikoplevelser, der samtidig støtter op om cafélivet i midtbyen. Første gang var da den færøske kunstner Teitur gæstede Byens Café, og 75 publikummer langt om længe fik mulighed for at komme udenfor husets fire vægge og opleve en live-koncert, skriver Jelling Musikforening i en pressemeddelelse.

Annonce

Spjæt i benene

Det første musikalske indslag begynder klokken 17 med den irske troubadour Tom Donovan. Han synger både egne sange og traditionelle irske ballader, som han undervejs krydrer med underholdende historier, der bidrager til ægte irsk stemning.

Klokken 19.30 går bandet At Ease på scenen.

At Ease består af Johan Lund Bramming, bassist Jakob Vakalis, guitarist og forsanger Tobias Falk og Fabio Angelucci, der styrer tangentinstrumenterne. PR-foto

- At Ease er, med deres upbeat R&B og funkede energi, garant for såvel en god lytteroplevelse og et livligt sceneshow. Man kan forvente lækre R&B inspirerede ballader som "Pillow Paradise", og medrivende funkprægede energiske sange som "No Messages", skriver Jelling Musikforening om bandet, som har deltaget i Quasar Rock og Karrierekanonen.

Sidste band på scenen er trioen Manic Flow, som spiller klokken 21.

- Manic Flow vil med sit helt eget lydunivers, der spænder over westcoast rock, indie, reggae, jazz og "mellemgulvsrytmer", servere en rock-koncert der giver spjæt i benene og høj puls, lyder det i beskrivelsen af dette band.

Annonce

Torv spærres af

På grund af forsamlingsforbuddet vil der være et begrænset antal billetter til salg.

-  Gorms Torv vil denne aften være spærret af, for at sikre at arrangementet kan gennemføres i overensstemmelse med lovgivningen, skriver musikforeningen.

Billetter til arrangementet kan købes i Byens Café og Café Sejd. Menuen er inkluderet i arrangementets billetpris.

Rutinerede Tom Donovan åbner arrangementet. PR-foto: Kasper Jacobsen


For anden gang i coronaperioden tager Jelling Musikforening de kulturelle arbejdshandsker på og donerer musikoplevelser, der samtidig støtter op om cafélivet i midtbyen.

Jelling Musikforening
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Hvordan bliver julen 2020?

Annonce