Annonce
112

Tre biler brudt op: Tyven rendte med værktøj, men lod servicebog ligge

Arkivfoto

Vejle/Give/Bredsten: Man kan aldrig vide sig sikker, når man parkerer sin bil og forlader den.

Det har tre bilejere måtte sande, efter at tyve har været på spil siden søndag.

I tidsrummet mellem søndag middag og tirsdag klokken 18.10 er en bil, der holdt parkeret ved biblioteket på Rådhusbakken i Give, blevet brudt op.

Det er sket ved at knuse ruden i højre fordør, og i bilen har tyven gennemrodet handskerummet. Men her lå der ikke meget andet end bilens manual og servicebog, og begge har fået lov at blive liggende, fortæller vicepolitiinspektør ved Patruljecenter Midt Mikkel Ross.

Værre er det gået for en varebil på Storedalsvej i Bredsten, som mellem tirsdag aften klokken 19 og onsdag morgen klokken 06 har fået bagdøren brudt op.

Tyven har taget batteriværktøj af mærket Hilti, og desuden er der også blevet stjålet to arbejdslamper og to svejsehjelme.

Også en varebil på Marsvej i Vejle har været i kløerne på en tyveknægt. Det er sket i tidsrummet mellem tirsdag aften klokken 23 og onsdag morgen klokken 06.45.

- Bilen har fået skåret eller boret et hul i sidedøren ved låsen, og fra varerummet er der stjålet el-værktøj af mærket Makita, fortæller vicepolitiinspektør Mikkel Ross.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce